reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

reklama
Ach ty podła kobieto! Tak faceta naciągać na uśmieszki? ;-):-D Masz rację, dawaj dawaj! Ja to po prostu zamówiłam klocki na allegro i powiedziałam "kochanie, musisz wpłacić pieniążki". I wpłacił. I tak samo jak ja zrobił z grami komputerowymi, które sobie kupił :eek::confused2:

megusek ale superasny tort kuba fajny chlopczyk:tak::-)
sikoreczko widac ze impreza udana i torty fajne a solenizanci ekstra:tak::-)

Bombowe torty, mnóstwo fajnych zabawek no i oczywiście bajeranckie imprezy.
Rodziną nie ma się co przejmować i psuć humoru. Dzieci niewinne, najważniejsze, że się dobrze bawiły.
Oj fakt, coraz mniej świeczek i znowu zaczniemy odliczać ;-)!

Oleńko, Sebastianku, Kubusiu przepraszam, że spóźnione, ale szczere życzenia z okazji pierwszych urodzin - marzeń kolorowych jak motyle i zdrowia, zdrowia, zdrowia.

Sikoreczko imprezka udana jak widac po zdjeciach.A Madzia miala sliczna sukieneczke.Trzeba przyznac ze dziciaczki to masz sliczne:tak:

reklama
Ale dziewczyny dałyście czadu imprezki że hoho:tak::-)megusek torcik mna wymiótł poprostu czaderski:tak::tak:az bym go zjadła mniam:-D:tak:dzieciaczki zadowolone, prezenty superowe jednym słowem wszystko na 102

Do góry