reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Haneczka śliczna:-)Pięknie powychodziła na zdjęciach, widać,że zadowolona, impreza się udała a prezentów,że ho ho:-):-)SUPER:-)
Macie racje czas mija za szybko i ja tez czasem myśle,że za mało czsu poświęcam małemu..Każda matka tak czasem myśli.Nineczka ale to nie jest prawda,jesteś wspaniałą matką.Czemu ten czas tak pędzi??????

reklama
Witam ! My urodzinki też mamy zaliczone! U nas trwały one dwa dni:baffled: jak wesele:baffled: Wszyscy goście byli w sobotę tylko chrzestny Adrianka z rodzinką wczoraj. Sajgon mam w domu do teraz, ale po 7 dzieciach to się nie ma co dziwic. Fotki wrzuce ale nie wiem kiedy bo Madzia mi od 6 rano wymiotowała, teraz widzę że ją brzucho boli. Aż mi się płakac chce jak widzę że się bidula męczy:-( Po południu mamy lekarza:hmm:

Dziękujemy dziewczyny!

Sikoreczko - biedna Madzieńka, pewnie coś jej zaszkodziło :baffled: Daj znać jak było u lekarza i co powiedział.
Ale imprezkę to rzeczywiście mieliście niezłą - 2 dni :szok: Ja po swoim weselu nawet poprawin nie miałam heh heh
Siedmioro dzieci... Pewnie dom do góry nogami ;-)

Bardzo dziekujemy za pamiec i zyczenia :)

Najlepsze zyczonka dla :
Hani,
Sebusia,
Michała,
Olenki,
Bruna,
Kingii,
Natalii,
Evy
Duuuzo prezentow, grzecznych rodzicow!!!

I my już po urodzinkach.
Kuba imprezowal 3 dni :)
W pt dmuchał (no prawie sam ;-) swieczke. Tort mial karoserie z marcepanu i czekolady, a w srodku byl waniliowo-czekoladowy...pychotka! Picasa Web Albums - Małgorzata - Kubeczek
i byliśmy w kościele.
W sob i niedziele zaserwowalam dwudaniowe obiady, sporo zrobilam jedzenia i dobrze bo teraz moge odpoczac ( w lodowce i zamrazalniku mam gotowe i polgotowe dania) i poczytac ksiazki ktore dostalam :)
Kuba dostal glownie kaske.
Zdjecia:
1. Czekam na tatusia i torcik :)
2. Tort
3. Zjedliśmy już bagażnik ;-)
4. A takie sanki dostałem od rodzicow

Nineczka Hanutek jak zwykle uroczy....świetne zdjęcia bo świetna dziewczyna!!!
Megusku ojoj!!!jak ja Cię dawno nie wiedziałam!!!miło że w końcu się odezwałaś. Kubuś wyrósł że hoho...sanki ma bajeroskie. szczerze mówiąc nie widziałam jeszcze takich. a tort....mniam, mniam...pychotka....

Sikoreczka to imprezka,że ho ho.7 dzieci:szok::szok:Ale masz sprzątania:shocked2:
Megusku Kuba elegancki,że ho ho:-)Torcik spuer:tak::tak:Saneczki jak mu się podobają.Widać,że imprezka się udała:tak::-D

Sikoreczka wiem coś o tym...u nas było siedmioro dzieci...no i ja sama ze sprzątaniem zostałąm bo mój m. dogorywał po meczu...mi niestety nie pozwolił...ech.

Aniii faceci czasem są tacy bezmyślni...Mój M ostatnio zachowuje się nawet, nawet ale, po urodzeniu małego mieliśmy kryzys:-(Będzie dobrze.Causki:-D

reklama
Megusku jaki sliczny torcik:tak: A wlasnie sie zastanawialam nad takimi sankami dla mojej malej.I kupilismy inne a szkoda bo widze ze te sa naprawde fajne:tak:

Do góry