reklama
Inna ja tez wspolczuje takiego porodu ale teraz to juz tylko wspomnienie. Ja tez po porodzie nie miala malej przy sobie.Na chwile ja przytulilam i pozniej byla cala dobe w inkubatorze bo musiala sie dogrzac, nie umiala utrzymac temperatury.Tez okropnie sie o nia balam... Ale bylo minelo:-) A dzis swietujemy:-):-):-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
My również dziękujemy za życzonka :-)
aniii
aaaaa Kotki dwa...
OLIWKO I JULECZKO - Niech Wam życie w szczęściu płynie, niech Was radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Wam życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. I niech słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki troski, By nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone, są dla Was przeznaczone...
Spełnienia marzeń pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół.
całuski od cioci Ani i Liluni.
I choć skromnie ułożone, są dla Was przeznaczone...
Spełnienia marzeń pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół.
całuski od cioci Ani i Liluni.
dorotak
Fanka BB :)
Spóźnione, ale bardzo szczere życzenia dla Kubusia !!!!
A dla dzisiejszych jubilatek - Oliwki i Juleczki moc buziaków i uśmiechu na każdy dzień.
Nie rozpisuje się bo nic dodać nic ująć poza ro co napisały wcześniej "cioteczki"
A dla dzisiejszych jubilatek - Oliwki i Juleczki moc buziaków i uśmiechu na każdy dzień.
Nie rozpisuje się bo nic dodać nic ująć poza ro co napisały wcześniej "cioteczki"
reklama
dorotak
Fanka BB :)
Widać że wasze imprezki udane!!!
A to kilka zdjęć od nas, nie ma ich za wiele bo ja ciągle krzątałam się w kuchni a nikt inny nie zrobił a poza tym bardzo byłam przejęta żeby wszystko było ok i z tego wszystkiego zapomniałam o zimnych ogniach i innych rzeczach:-( Może to dlatego że za dużo sobie wzięłam na głowę , albo taka niezorganizowana jestem hmmm...
zdj 1,2 - moi mali solenizanci
3 - Ola ogląda jak lala tańczy i śpiewa
4 - kto na mnie napuścił tą lalkę? czego ona ode mnie chce?
5 - się impreza rozkręciła, tatuś i wujkowie dobrze się bawią
A to kilka zdjęć od nas, nie ma ich za wiele bo ja ciągle krzątałam się w kuchni a nikt inny nie zrobił a poza tym bardzo byłam przejęta żeby wszystko było ok i z tego wszystkiego zapomniałam o zimnych ogniach i innych rzeczach:-( Może to dlatego że za dużo sobie wzięłam na głowę , albo taka niezorganizowana jestem hmmm...
zdj 1,2 - moi mali solenizanci
3 - Ola ogląda jak lala tańczy i śpiewa
4 - kto na mnie napuścił tą lalkę? czego ona ode mnie chce?
5 - się impreza rozkręciła, tatuś i wujkowie dobrze się bawią
Załączniki
Podziel się: