reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Ehh ale mnie dzis wzielo na wspomnienia.Dokladnie rok temu o tej porze odeszly mi wody.Pamietam jaki wtedy strach poczulam.Wkoncu mialam trzy tygodnie do terminu no i pessar jeszcze na szyjce.Biegalam po mieszkaniu jak szalona i pakowalam z mezem na szybko torbe do szpitala. A o 5:30 nasza malutka byla juz z nami... I mija juz rok:-) Normalnie az uwierzyc nie moge:-) Jestem bardzo,bardzo szczesliwa:-):-):-)

reklama
OLIWKO
z okazjii skończenia Roczku
W dniu Twych urodzin,
w dniu Twego święta
pewna osoba o Tobie pamięta.
Pamięta o Tobie i śle życzenia,
by się spełniły wszystkie Twe marzenia.
Niech Ci życie słodko płynie
w każdej chwili i godzinie.
Aby wszystko się spełniło,
o czym marzysz Twoje było,
byś pogodne miała dni
z głębi serca życzę Ci!

Ciocia Bodzinka i Karollo.
Mamie gratulujemy i życzymy aby każdy kolejny dzien z Toba był jeszcze piękniejsz i pełen miłości.

JULECZKO
z okazji ukończenie Roczku
Życzę Ci uśmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub boleść,
tęczy na niebie, która Ci przypomni,
że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności, że o Tobie ktoś myśli, kiedy ogarnia Cię samotność,
przyjaciół, którzy Ci wskażą piękno potrzebne dla Twoich oczu,
pewności w wątpliwościach, cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości oraz siły w przekazywaniu miłości!

Mamie gratulujemy i życzymy aby każdy kolejny rok był jeszcze piękniejszy i pełen miłości
Ciocia Bodzinka i Karollo

JULECZKO
Bądź pogodna jak wiosna,
szczęśliwa i radosna.
Abyś zawsze zdrowa była,
tradycyjnie 100 lat żyła.
Smutek z dala niech Cię mija,
abyś zawsze szczęśliwa była!
Z okazji 1 urodzinek wszystkiego co najlepsze życzy ciocia Martyna i Oliwia

Ja rok temu o tej porze leżałam na sali porodowej podłączona do kroplówki z oksytocyną i jeszcze wtedy nie wiedziałam, co tak naprawdę mnie czeka.Bo bóle przyszły ok.2 godziny później.O 13 już się darłam wniebogłosy, a o 15:10 Oliwka ujrzała światło dzienne, a ja jej niestety zobaczyć nie mogłam od razu :-( ponieważ owinięcie pępowiną spowodowało że musieli ją podłączyć do tlenu :-( w innej sali :-(.Ależ byłam spanikowana, lekarz mnie zszywał a ja jak nakręcona pytałam w kółko: czy małej nic się nie stało?? czy wszystko z nią w porządku?? I przed oczami miałam cały czas te obrzydliwe, wielkie kleszcze :dry:.Dopiero godzinkę później zobaczyłam Oliwkę...Była taka malutka...Miała ranę na główce, dużą ranę na policzku...Oj, jak mi się chciało płakać, ale uwierzcie, nie miałam siły...Byłam tak wykończona, że co chwilę przysypiałam.
A teraz mój skarbek ma już rok :tak:.Moje małe wielkie szczęście :-)

Juleczce
życzę Ci, aby niebo nad Tobą
było zawsze bezchmurne
słońce żółte i promienne,
trawa zielona i pachnąca,
aby zawsze dla Ciebie była wiosna!
z okazji roczku tysiące buziaczków od cioci Iwony ,Magdusi i Adrianka!
gif4.gif

Inna to przeżyłyście z Oliwką, współczuje.Dobrze,że wszystko skończyło się dobrze:tak::tak:Pięne są pierwsze chwile z naszymi skarbeńkami...

OLIWKO!

Z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia!

Buziaki! Ciotka i Hania

reklama
Oliwce
niech w Twoje urodziny świat się
uśmiecha do Ciebie,
gwiazdy Ci rzucą prezenty,
a ptaki zaśpiewają piękną piosenkę!