reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Hania śliczniutka i widac że bardzo przejęta
Ale piękny torcik miał Kubuś a sanki bajera
No ja też zostałam ze sprzątaniem sama i jeszcze nie skończyłam bo mi malutka nie dała. Żle się nadal czuje i ciągle na rękach:no: Najgorsze jest to że na wieczór dostała temperaturki, no ale nie przeszkadzało jej to biegac i szalec do 22:baffled: Jakbym na siłę do łóżka nie wrzuciła to jeszcze by ganiała:szok: Trochę zdjęc powrzucam. Jak je z aparatu do kompa wciepłam to się okazało że nie mam wogóle moich rodziców:szok: Na szczęście mama na swoim aparacie porobiła to muszę od niej zgrac

reklama
No i jeszcze opisik:
1i2 torciki maluchów, sama robiłam i Adrianek mi dzielnie pomagał:-)
3.dmuchanie świeczek
4.rodzice mojego M
5.Adrianek
6. Madzia i ja
7.Madzia z chrzesną
8. ten chłopczyk to Natanielek mój chrześniak. Urodził się w ten sam dzień co Magdusia
9. moja siostra ze swoją córeczką i Magdusią
10. z kuzynem Damianem
11.oglądanie teletubisiów Magda, Adrian i Agatka
12.robią bałaganik
13.czekoladka
14.Adrianek i jego kochana kuzynka Zuzia
15.chrzestny Adrianka z żoną i Magdusia
16.TAAKIEGO misia Madzia dostała od chrzestnego!

Sikoreczka oba torty bajeranckie:-):-)Dzieciaczki uśmiechnięte, zadowolone,Magdunia elegancka,pięknie wyglądała w sukieneczce.Mama też elagancka:-):-)Super misiek i słodko wyglądała jedząc czekolade:-)Sprzątania współczuje.:tak:
Madzia dziś lepiej się czuje????

megusku, syncio Ci wyrósł, pewnie niedługo za dziewczynami zacznie się oglądać, a dziewczyny za nim ;-).Tort świetny :tak:.A sanki super, gdzie takie można dostać?
Sikoreczka, imprezka chyba udana, co??Dzieci zadowolone, mamusia wyglądała kwitnąco :-).Tylko to sprzątanie...Ale najważniejsze że wszystko się udało i dzieciaki szczęśliwe :tak:.
Oby Madzi się polepszyło.Swoją drogą, musiała być bardzo przejęta, skoro miała temperaturkę a i tak szalała do 22 ;-)

Hania tak się rozszalała po imprezie, że wstała o 4 nad ranem i zażądała zabawy od taty :-D Dobrze, że nie ode mnie, bo spałam jak zabita.

Megusek - tort po prostu wspaniały :tak: Prezenty super a te saneczki - bomba.

Sikoreczko - na fotkach widać, że imprezka się udała i dzieciaczki przeszczęśliwe :tak:

Sikoreczka fotki super! Madzia ślicznie wyglądała, z resztą Adi również, balanga że hoho. sprzątaniem się nie przejmuj, skończy się kiedyś wreszcie, w końcu robota to głupota...;-):-D

reklama
Do góry