reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

OLEŃCE życzymy
do zabawy mnóstwa siły
żeby każdy dzień był miły
pełen śmiechu i radosci
stu urodzinowych gosci
aut, lal, klocków i pluszaków
i prezentów i buziaków
zdrowia szczescia i słodyczy

Zuzia z cicią Basią tobie życzy
no a mamie pociechy z ciebie dużo miłosci i żeby zawsze była z Oli dumna
z okazji pierwszych urodzin

reklama
W imieniu moim i Oleńki serdecznie dziękuję, jesteście kochane cioteczki :tak::-):-)

Ja właśnie kończę porządki po imprezce ufff...... jeszcze pozamiatać i pomyć podłogi bo nie chcę żeby Ola jutro ugrzęzła w rozbabranym na podłodze cieście i jedzeniu :baffled:

Aha i hit - Ola dzień przed urodzinkami (czyli w piątek) zrobiła pierwsze trzy samodzielne kroki!!!! Dziś tzn wczoraj zrobiła kilka razy po jednym, dwa kroczki ale chyba za bardzo ją męczyłam i szybko rezygnowała z prób, ale to już coś. Kochana córeczka, jaki prezent mi na roczek sprawiła :sorry2:

Spóźnione, ale bardzo szczere:
Oleńko
Wszystkiego, co najlepsze, uśmiechu, radości, wspaniałych chwil w życiu i spełnienia wszystkich marzeń
życzą ciocia Martyna i Oliwka

Choć spóźnione życzenia, to jakże serdeczne, miej życie jak najbardziej bajeczne, miej uśmiech na twarzy i to co sobie tylko zamarzysz, to i więcej życzy Ci olenko
ewa seba paula

ps.gratulujemy pierwszych kroczkow:tak:

Załączniki

• birthday_love_bear[1].gif
    birthday_love_bear[1].gif
    41,5 KB · Wyświetleń: 60
Uff! I po wszystkim! I zastanawiam się po co ja tak dwa dni zasuwałam :confused: 5 godzinek i sobie pojechali goście. Prawie godzinę zmywałam gary :baffled:;-) Wkrótce wrzucę część zdjęć. Z resztą muszę poczekać aż szwagier mi prześle, bo to on robił za fotografa. Było bardzo miło, Hania była super grzeczna, nie marudziła, nikogo mocno nie pobiła ;-) Prezentów dostała moc, m.in wózek dla lalek, lalę, maskotkę żyrafę, kaczuszki do ciągania, pieska grającego do ciągania, książeczkę wydającą różne dźwięki, domek dla lal, ubranka... Dużo tego jeszcze a dom nie z gumy :szok: Jakoś trzeba będzie się upchać (mamy na razie tylko pokój u rodziców). Po przeprowadzce zrobimy małej oddzielny pokój na zabawki :-D
Świeczki na torcie nie zdmuchnęła za to wsadziła łapki w krem. Potem wsadzała paluszek i dawała mi do oblizania :-D Nie da mamuni umrzeć z głodu. Mimo, że tort nie robiony specjalnie dla dzieci to zjadła kilka porządnych łyżeczek. A jak smakowało!
Aż mi tak teraz smutno, że ten rok tak szybko minął... Mam wrażenie, że czas za szybko ucieka a ja zajęta bzdetami za mało czasu i uwagi poświęcam córce :-(

Kilka fotek :-)

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    74,4 KB · Wyświetleń: 32
  • ja.JPG
    ja.JPG
    50,8 KB · Wyświetleń: 26
  • prezenty.JPG
    prezenty.JPG
    82,7 KB · Wyświetleń: 43
  • rodzinka.JPG
    rodzinka.JPG
    88,4 KB · Wyświetleń: 42
  • stoje.JPG
    stoje.JPG
    69,5 KB · Wyświetleń: 32
hania cudna minke zrobila na tym pierwszym zdjeciu:tak:a jakie piekne czapki urodzinowe:tak:i widac ze mala zadowolona z imprezy no i jak duzo prezentow:tak:

reklama
Hania śliczna dziewczynka :tak:.A prezentami jak została zasypana ho ho ;-)

U nas zostały 3 dni...Masz rację, nineczka, czas pędzi za szybko...Ale to wcale nie oznacza, że za mało czasu poświecasz Hani :no:.Choć ja też mam takie myśli :-(

Do góry