reklama
ciasteczko
Fanka BB :)
Ja kąpałam Olgę i wiadrze i polecam. Na początku ciężko było bo taki maluszek, trzeba była trzymać głowę przy wkładaniu. Ale jak się zanurzy w wodzie to już rewelacja, Olga często spała bo była tak rozluźniona na zdjęciu 4 dniowa i 9 dniowa
Co do termometru to mam microlife. Taki był w szpitalu, taki kupiłam i jestem zadowolona. Do pupy bepanthen a jak podrosła to krem na odparzenia HIPP (sroka ma dobre opinie o nim)
Co do termometru to mam microlife. Taki był w szpitalu, taki kupiłam i jestem zadowolona. Do pupy bepanthen a jak podrosła to krem na odparzenia HIPP (sroka ma dobre opinie o nim)
Załączniki
karina88
ciasteczko ale ona śliczna! !! Takie bystre oczeta Fajnie to wyglada... teoretycznie dla dziecka bezlieczniejsza taka pozycja, niz wkladanie go na leżąco do wody... Moze przy kolejnym sie skusze
sesi, pozniej sprawdze i wstawie linka bo teraz nie mam możliwości.
sesi, pozniej sprawdze i wstawie linka bo teraz nie mam możliwości.
ciasteczko ale słodkie kochaństwo! normalnie cud malina urocze foty..
ja kupię Bepanthen na odparzenia pupy i do cyców przy okazji.. nadal zastanawiam się nad kosmetykami do kąpieli i po kąpieli.. co Wy kupujecie?
termometr mam dostać od przyjaciółki jakiś super.. ale nie wiem jaki i pewnie do maja się nie dowiem
ja kupię Bepanthen na odparzenia pupy i do cyców przy okazji.. nadal zastanawiam się nad kosmetykami do kąpieli i po kąpieli.. co Wy kupujecie?
termometr mam dostać od przyjaciółki jakiś super.. ale nie wiem jaki i pewnie do maja się nie dowiem
Marcysiaaa
Mi koleżanka poleciła firmę mustela kosmetyki dla dzieci , niestety w Irlandi jej nie ma, a gdy braknie nie mogę czekać aż dojdzie do mnie z polski. Wczoraj byłam rozeznać sie co jest dostępne i w sklepie zaczepiła mnie młoda mama z dzieckiem kilku miesięcznym i poleciła elave. Pow ze wypróbowała wszystko i te są najlepsze, wiec za jej porada zakupiłam płyn do kąpieli , balsam i krem, z czasem dokupie szampon .
Marcysiaaa
Słyszałam jeszcze o kosmetykach Oliatum. Podobno sprawdzają sie super
Marcysiaaa
Marcysiaaa
karina88
Marcysia cudny wozio! Ale bedziecie smigac na spacerki
kaliia ja wczoraj kupilam krem do pupki i do kapania. Polozna mi polecila firme WELEDA, nie wiem czy w Polsce jest. Szwagierka tez tego uzywala i twierdzila ze najlepsze. Niby na bazie naturalnych skladnikow tylko itp. Ale strasznie to drogie ;/ Maly kremik prawie 5e kosztuje. Wczoraj nam sie udalo bo byla jakas promocja i za 13e byly 2 kremy i plyn do kapieli plus drewniana zabaweczka, wiec sie oplacilo. Niech ma na poczatek a potem najwyzej bede szukac tanszego
sesi taki termometr kupilismy Termometr BRAUN IRT 6020 Do Ucha Elektroniczny (5229611597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
opinie ma dobre, ale jak w uzyciu to sie okaze.
Milego dnia dziewczynki!
kaliia ja wczoraj kupilam krem do pupki i do kapania. Polozna mi polecila firme WELEDA, nie wiem czy w Polsce jest. Szwagierka tez tego uzywala i twierdzila ze najlepsze. Niby na bazie naturalnych skladnikow tylko itp. Ale strasznie to drogie ;/ Maly kremik prawie 5e kosztuje. Wczoraj nam sie udalo bo byla jakas promocja i za 13e byly 2 kremy i plyn do kapieli plus drewniana zabaweczka, wiec sie oplacilo. Niech ma na poczatek a potem najwyzej bede szukac tanszego
sesi taki termometr kupilismy Termometr BRAUN IRT 6020 Do Ucha Elektroniczny (5229611597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
opinie ma dobre, ale jak w uzyciu to sie okaze.
Milego dnia dziewczynki!
reklama
myszkajoasia
My juz wszystko mamy jupiii