ja też na razie kupiłam 2 paczki pampersów.. wydaje mi się, że nie ma co robić zapasów.. zobaczymy po tych dwóch paczkach, czy pampersy są ok.. jeśli nie to będziemy kupować inne i tak do skutku aż ustalimy, co najlepsze.. myślę, że pampersy to tak na sam początek spróbuję.. potem zamierzam eksperymentować z tymi Dada z biedronki.. finału rozgrywek nie zna nikt, więc po co przedwcześnie inwestować
a mąż niech biega do sklepu w tych pierwszych dniach
trzeba dbać, aby panowie czuli się potrzebni
zresztą pieluchy to bardzo popularny prezent przy pierwszych wizytach znajomych, więc pewnie i tak będziemy mieć tego sporo
dziękuję za wszystkie porady kosmetyczne! chyba też kupię Oilatum w razie suchej skóry.. a tak czym myć na co dzień jeszcze ciągle nie wiem czym i czy w ogóle nie najlepiej samą wodą
nie wiem, nie wiem.. no a do tyłka Linomag zielony co któryś raz przy przewijaniu i Bepanthen w razie odparzeń.. zasypkę też sobie chyba daruję.. moja koleżanka miała i mówiła, że nie używała w ogóle
iiiii pochwalę się
przyszła dzisiaj pościel !
zdecydowałam się na polecaną przez Was firmę Remi z all i wysłali mi zgodnie z prośbą mieszane komplety na łóżeczko 120x60 i na kołdrę 100x130
komplety są dwa - jeden w zwierzaki z ochraniaczem i drugi w kropki bez ochraniacza.. a w prezencie dołączyli małe podusie 25x25 do każdego kompletu
na dotyk wydają się to całkiem przyzwoite, więc póki co polecam tą firmę również
no i 1 rożek już mam
i zajrzałam dziś przy okazji zakupów do Pepco i echhh... rozkochały mnie nowe kolekcje miętowe totalnie i kupiłam ciuszki.. choć już nie wiem gdzie trzymać te, które już mam.. no ale MIĘTOWE były.. no miętowe... przegrałam tą walkę z rozsądkiem totalnie
na zdjęciu trochę dziwnie te kolory wyszły.. bo bluzka w środku jest biała,a tu wyszła różowa.. no ale wrzucam tak