reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Sesi ja właśnie z synkiem miałam ten sam problem, zresztą do tej pory mały wiecznie odkryty śpi, pościel się nie przydała, więc tym razem stawiam na kołderki-kocyki, które są mniejsze i łatwiej dzieciątko owinąć, ale wiadomo każde dziecko inne, a i upodobania rodziców inne. Ochraniacz planuję uszyć, kolega M się zdeklarował, muszę tylko kupić materiał jaki mi się podoba.
Ładne te kocyki, mi osobiście podoba się model MA motylki z szarym minky, model RA też jest uroczy.

A co myślicie o śpiworkach, takich na szelkach? Moja kuzynka używa i sobie chwali.
Kocyki z minky są śliczne :)

Czoperka ja miałam kilka (cienkie, grube) i u mnie się nie sprawdziły, bo synek tak jak pisałam wyżej lubił spać odkopany (ciepły chłopak), a śpiworek wkurzał dodatkowo bo trzeba było dzieciaczka z niego wyciągać przy każdym przewijaniu czy sprawdzaniu pieluszki, ale znam osoby co sobie chwaliły, więc jak większość zależy od dziecka. Ja śpiworki kupowałam w lumpkach, za grosze, znaleźć tam można naprawdę cudeńka, w różnych rozmiarach i grubości.

Czoperka ja dostałam jeden i dla mnie to nie wypal. Sama bym nie kupiła po prostu ale są mamy które sobie chwala tak jak napisała Inzagata.

Ja miałam taki z górą, zapinany na zamek a góra na zatrzaski :) u nas w szpitalu dzieci zamiast w rozkach są właśnie w spiworkach

Miałam nic nie kupować :D

Załączniki

• 1426410751734.jpg
    1426410751734.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry