reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Hej dziewczyny :) zamówiłam dzisiaj łóżeczko,dwa komplety pościeli,materac,2 prześcieradła nieprzemakalne, a w zeszłym tygodniu kocyk i rożek minky :) aaah juz sie nie mogę doczekać jak to wszystko przyjdzie i będę mogła juz złożyć łóżeczko ;) będę sie na nie patrzeć całymi dniami :D

reklama
No prosZe Malinka u was juz niedlugo spanie dla maluszka bedzie gotowe :) a kupowalas jakas ciensza posciel czy te normalnie ? Bo nie wiem czy w wakacje wogole ona Sie przyda. Bo moze bedziemy mieli upalne lato u was w polsce

No i nasze ostatnie zakupy:
20150302_140304.jpg20150302_140439.jpg

Ja Alankowi kupiłam taki śpiworek na szelkach, chyba z raz założyłam... Ogólnie nie okazał nam sie przydatny, mam go jeszcze, ale używać raczej nie będę.

Załączniki

• 20150302_140304.jpg
    20150302_140304.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 73
  • 20150302_140439.jpg
    20150302_140439.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 81
Sosnowiczanka, cudeńka! :)
Malinka, wrzucaj linki do łóżeczka i pościeli :D ciekawa jestem okrutnie :)

Malinka czrkany na zdjęcia:)) ja tez wszystko juz pozamawialam i pod koniec przyszlego tygodnia ma wszysyko przyjechać. Juz sie doczekac nie mozemy! Mebelki, lozeczko, kolyska, poscielki, rozek, nawet obrazki na ścianę:)) jak to wszystko w koncu przyjdzie ti bede siedziec i w kolko ogladac:) no i przed swietami chceny jeszcze pokoik malowac a po zajmę sie urządzaniem:)
achh dziewczyny, niedlugo zaczniemy prac, prasowac i zanim sie ibejrzymy bobaski beda z nami:))

Ostatnia edycja:
Martucha, sosnowiczanka śliczne ciuszki, martucha gdyby nie te koszty przesyłki ciuszki wychodziłby faktycznie za grosze.

Ja bym sobie jeszcze poszalała na ciuszkowych zakupach, ale koleżanka przysłała mi 3 wielkie kartony po swojej córce. I niestety mam już absolutnie wszystko. Nie sądzę żeby młodsza założyła chociaż połowę tego co na nią czeka.

Kurcze nie tan link wam wstawilam :p juz poprawione. ;)
Inzagata koszt przesylki wyniosl mnie 9zl. 5 za body i chyba 6 za kozaczki to wyszlo ze za jedna rzecz 4zl dalam. ;)

reklama
Czoperka jak masz mozliwosc kupic nie drogi spiworek to zakup. Moj starszy spal niezbyt dlugo bo on tez z tych kopiacych na potega za to przy mlodszym rewelacja. Korzystalismy dlugo :)

Do góry