reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Osobiście polecam bo są piękne :)) delikatne i w razie wymiany pościeli ochraniacze czy moskitiera nie są narzucajace wzorami. Ja rozmiawiam ze sprzedawcą aby zakupić poszczególne elementy i wycenil mi je. Bo uznałam że nie potrzebuje wypełnienia do wozka czy rozka. (Rożek mamy kupiony już wczesniej)

Ja chcę standardowo poszewke na kołdrę poduszkę i ochraniacz do łóżeczka reszty nie potrzebuje ale fajnie że można się z nimi dogadac.
A jak z przesyłką, szybko doszła paczka?

Jakoś na dniach 2-3 dni może. Ogromny karton. Nawet się zaskoczyła po co taki duży. Ale stelaż się nie składa i zajmuje trochę miejsca :)

Ja poscielki kupowałam na dolly shop i na fabrykapoduszek.pl niebanalne wzory i super jakosc. A reszte doszyje babcia czyli moja najwspanialsza Mama:)
poza tym zakochalam sie w kolyskach z lululaj i tez juz zamowilam mimo, ze mamy łóżeczko. I tam dodaja pościel za drobna opłatą ale tez maja oryginalna, taki Patchwork bardziej. Bo te wszystkis misiE, auta i księżniczki na allegro to jakos mnie odrzucaja. Dziecko w lozeczku ma byc najwazniejsze a nie te kolorowe dodatki.

Ja kupiłam pościel i ochraniacz z firmy bella baby. Nie wiem czy jest dostępna w Polsce.
Jest przecudowna , miła w dotyku , lekka i z tymi całymi atestami itd :) bede miała ja w przyszłym miesiącu to zrobię fotkę :)

Ja tym razem zrezygnowałam z pościeli, przy synku miałam i w ogóle nie używałam, dlatego tym razem postawiłam na kołderkę od razu z wypełnieniem i podusie do kompletu, zdecydowałam się na komplet poofi, zresztą na początki młoda będzie spała w kołysce. ocieplany-kocyk-dla-maluszka-6575-cm-sowy-poofi.jpgpoofi-forest-jasiek-dwustronny-25x35-cm-sowy-m-iext28399587.jpg
Dostanę jeszcze kompletną pościel od siostry firmy feretti po jej synku , ale jeżeli ją będę kiedykolwiek używać to dopiero do łóżeczka i jak mała będzie większa.

Załączniki

• ocieplany-kocyk-dla-maluszka-6575-cm-sowy-poofi.jpg
    ocieplany-kocyk-dla-maluszka-6575-cm-sowy-poofi.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 62
  • poofi-forest-jasiek-dwustronny-25x35-cm-sowy-m-iext28399587.jpg
    poofi-forest-jasiek-dwustronny-25x35-cm-sowy-m-iext28399587.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
mi ogólnie chodzi tylko o ochraniacz na szczebelki, atalię urodziłam w grudniu i wtedy używałam całej pościeli, teraz w maju napewno nie będę używała kołderki ale resztę muszę mieć.

reklama
Do góry