reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Aniula27 materac przeciw odparzaniu pupci? przecież pupa odparza się od pieluszki a nie od materaca jak coś

Smile a oglądałaś z motherhood? ja uwielbiam ich produkty

monisiap - polecam sprzedawcę Mamo-tato Przedmioty użytkownika mamo-tato_com_pl - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pościel jest wykonana u nich bardzo starannie i np. na wzorach ochraniacza na łóżko nie zdarzyło się aby była ucięta głowa albo chociaż krzywo umieszczona... mam od nich 3 komplety i jestem bardzo zadowolona

Aniulka - pieluchy tetrowe można kupić w sklepach z artykułami i ubrankami dla maluszków ceny są może ciut wyższe niż na allegro

Tak mi powiedziała Pani, od której kupowałam. Ten materac ma jakieś takie kulki w środku ... hhhmmm nie wiem o co chodzi ale teściowa powiedziała, że faktycznie z tym odparzaniem pupki w łóżeczku to dobra sprawa ....
Wiec sama nie wiem. Ważne, że co do łóżeczka mam wszystko oprócz kołderki :)

Alkmena dzięki za info :) znalazłam fajne pieluszki tetrowe na allegro - kolorowe :-)

Tak czytałam te wcześniejsze wpisy i pakowaniu torby do szpitala ... Musze się w takim razie i ja dowiedzieć co daje szpital od siebie a co nie....

Monisiap5 ja kupilam pościel firmy Remi. Na allegro sa i na fb mają stronę. Za zestaw z wypełnieniem i poduszka dk wozka baldahimem stelazem i przybornikiem na łóżko zapłaciłam 180 zl. Jakosc bawełny bajka!

reklama
Bardzo! Jakość tak jak pościel np. Kieczmarski. Zdecydowanie polecam. Tyle ze oni mają podział na standard Lux i Premium Premium wypada drogo bo około 259 zl a bawełna jest podobno dobra Ale szytywna. Ja mam Lux i jestem mega zadowolona. Zdecydowałam się na miętowe króliczki i są bajeczne :)

Do góry