reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Zakochałam się w kocyku tkanym z bawełny organicznej firmy poofi, polskiej produkcji. poofi-kocyk-tkany-bawelna-organiczna-szary-b-iext27613705.jpgCzekam na kolejne kupony z allegro lub jak będzie dostępny w tym kolorze w sklepie smyk.

Załączniki

• poofi-kocyk-tkany-bawelna-organiczna-szary-b-iext27613705.jpg
    poofi-kocyk-tkany-bawelna-organiczna-szary-b-iext27613705.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 68
Trzeba je pobrać w aplikacji mobilnej, następnie zrobić zakupy w opcji kup teraz, i to zależy od kuponu na jaką kwotę, ja mam teraz kupon 10 zł za zakupy od 50 zł, poprzedni miałam 50 zł taniej za zakupy od 150 zł, teraz czekam na kolejne. Aktualnie nie ma żadnej akcji kuponowej, ale pewnie pojawi się za kilka dni to dam znać, a i kupony są ważne przez 14 dni od momentu wygenerowania.

reklama
Wiem, że nie ma tu zwolenniczek pieluszek wielorazowych, ale muszę się Wam pochwalić, bo przyszedł do mnie pierwszy otulacz, na razie jeden - na próbę. Jest taki uroczy i maleńki :)

DSC04568.jpg

Załączniki

• DSC04568.jpg
    DSC04568.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 59
Do góry