reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Martucha - jedyne czego zazdroszczę mamom córeczek to właśnie tych opasek - są przepiękne !! Malutka będzie wyglądała w nich przesłodko :D
Malutkans - widzę, że dzień lumpkowy udany! Fajne te porteczki z misiem na pupie :D

reklama
Mamma-mila, ja też zazdroszczę tych opasek no i jeszcze sukieneczek, za to cieszę się, że nie ma różu wśród ubranek mojego Maluszka ;)

Malutkans, super łowy! podobają mi się takie spodenki na szelkach, ale zastanawiam się czy to praktyczne? Czy takie szelki nie spadają non stop?

Kiedyś była mowa o kocykach minky, postanowiłam się skusić i to mój zakup big_KOCYK_REDNIAKA_-_MOSAIC_-_GREY_2.jpg

Załączniki

• big_KOCYK_REDNIAKA_-_MOSAIC_-_GREY_2.jpg
    big_KOCYK_REDNIAKA_-_MOSAIC_-_GREY_2.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 80
Inzagata fajny wzór ma ten kocyk, kupowałaś na allegro bo przejrzałam chyba wszystko i nie znalazłam tak ciekawych wzorów.
Ja dzisiaj nabyłam rzeczy do szpitala, wkładki, podkładki i inne pierdoły.

Martucha pieluchy, przyszły dzisiaj są dość sztywne, ale zastanawiam jak zachowają się po praniu, kolory jak dla mnie super.
Monisiap kocyk jest firmy LaMillou kolor mosaic, ja kupowałam na allegro bo miałam kupon na 50 zł, i za kocyk zapłaciłam 109 zł, na allegro znalazłam go za 159 zł + darmowy koszt wysyłki, w sklepie firmowym jest za 169 zł. Kocyk już dzisiaj przyszedł a synek podsumował go że nie taki brzydki, dla mnie jest śliczny, kolor oryginalny, ja zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. :-D

Inzgata piekny ten kocyk!

Widze ze szal ciuchowych zakupow trwa;)
A mi dzis przyszla sukieneczka- body za 3 zl ( wysylka drozsza heehe)
ImageUploadedByForum BabyBoom1425398854.759670.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425398854.759670.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425398854.759670.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Inzagata - cuuuudoooo!! Ja po 10.03 zaczynam polować :D
Czoperka - spodzień w kratę wymiata !! :D trampeczki do tego i będzie kozak na dzielni :))
Mamuśka - no sama słodycz, mała będzie miała branie od samego początku :D

Do góry