reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Lolcia haha Ojj na szczęście nie ma problemu nawet żeby rzeczy dla noworodka kupić:)

Zdj? Nie Noo prawie sto sztuk ubrań ciężko będzie haha

Sto sztuk?! Haha dobra jestes:) nam wszyscy mowili, ze mamy za duzo a jak powkladalam wczoraj do szafy malego to nawet jednej poleczki nie zajely te ciuszki. Moj S. zawiedziony, ze pierwszy syn ma malo ciuchow:))) ale poczekam bo wiem ze duzo ludzi jakies lrezenty nam szykuje wiec do pprodu nie bede nic kupowac. na pierwszy miesiac mamy a potem sie dokupi najwyżej:)

Zobaczcie co ja znalazłam :) ImageUploadedByForum BabyBoom1427205923.989787.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427205923.989787.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427205923.989787.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 63
reklama
haha MArcysia ale bombowy! ;) Moj bratanek mial szlafroczek Misia- wygladal w nim przecudnie. Taki maly grubasek, ktory ledwo chodzi z misiowym brzuszkiem, uroczo :)

Do góry