reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Smile piękne ciuszki. Jedyne czego zazdroszczę mamą dziewczynek to te słodkie sukienki:)

Mnie dzis przyszły paczki z allegro. Jak bede miała jutro czas to wstawię jakieś zdjęcia.
Czekam na jeszcze dwie paczuszki, w tym jedna z moim stanikiem do karmienia. Mogę powiedziec ze pomalutku kończę zakupy wyprawkowe:)

reklama
Dziewczyny, a jakie macie doświadczenia z laktatorami? Polecacie jakieś firmy? Lepszy manualny czy elektryczny? Może nie macie doświadczeń, ale ktoś Wam coś polecał? Bo ja nie wiem nic i znikąd wieści na ten temat :(

przyszedł mi dziś laktator lovi i muszę wam powiedzieć ,że jest super !!! dziś go podłącze do prądu i zobaczę jaki głośny ale wykonanie rewelacja do tego podgrzewacz :laugh2:

Kaliina był już jakiś czas temu temat laktatorów, ale nie wiem czy się dokopiesz... ;) Moje wnioski (bo też się interesowałam) są takie, że ogólnie Czerwcówki wolą elektryczne - dziewczyny, które miały wcześniej ręczne, tym razem chcą zainwestować w elektryczny. A firma, która cieszy się największą ufnością to Medela.
Dziewczyny poprawcie mnie, jeśli ściemniam ;-)

fakt tylko i wyłącznie elektryczny :-) czy Medela ? oczywiście jest fajna ale są też extra z Aventu , Lovi i o parę groszy zawsze tańsze :-)

Ja będę miała taki jak przy obu córkach - avent ręczny. czasem nie warto inwestować w elektryczny, bo niektóre dziewczyny w ogóle laktatorów nie używają. Dla mnie ww. był wystarczający i sporadycznie używany a karmiłam 10 miesięcy za pierwszym razem i 13 za drugim.

reklama
Do góry