reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

27012701 ja taka kołyske miałąm już przy Martynce i świetnie mi sie sprawdziła, dziecko ma sporo miejsca i kołyska tak do 5 miesiąca mi słuzyła, potem Marti zaczela sie podnosić, funkcjonalne ja mieszkam w bloku ale rozległe mieszkanko i zawsze miałam dzidzie pod reką, ostatnio tez kupiłam uzywana za 200zł a sprzedałam za 201 zł :p teraz tez kupiłam uzywke za 200 nowa kosztuje około 370zł tyle, ze ta moja serio jak nie używana

oo znazłam zdjęcie Martynki

Asko podzielam niestety info na temat pieluszek u nas sie nie sprawdziły nie dosć ze przeciekały to jakies takie były zbite nie jak żel tylko wata sie robiły i uczulały mi obie dziewczynki, a tez kupilam jakis taki zestaw do szpitala, wtedy dawali skarpetki z Kubusiem Puchatkiem :p

u nas najlepiej sprawdziły się żołte papmpersy, te biale tez takie sobie

malamrówka - bardzo fajny ten x-lander tez bym go pewnie kupiła :p
przewijak i łózeczko sliczne - gratuje udanych zakupów

reklama
asiu no to kolejna opinia negatywna na temat tych pieluch, ja tez kupowalam zolte pampki potem zielone wraz z rosnacym rozm. i do tej pory ich uzywam, choc nie ukrywma ze przy malej znowu sprobuje z czasem uzywac dady premium... przy mlodym niestety sie nie sprawdzily ale kto wie same w sobie pieluszki byly fajne:) ale kurde moj maly mezczyzna przesikiwal prawie wszystkie pieluszki poza oryginalnymi. btw slodko w tej kolysce mala wyglada:)

Właśnie siostra cioteczna mnie męczyła co chce dostać na wesele żeby nam się przydało i bla bla bla ....to zrobiłam listę i wybrała pościel i bardzo dobrze bo mi się przyda i wydatek odpadnie :-)

KREMOWA KRÓWKA ---> ARUŚ 7 el. POŚCIEL HAFTOWANA 120*90 SUPER JAKOŚĆ (1839720830) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle że ja musiałam kupić a Ona zrobiła przelew bo nie ma swojego konta na allegro :-)

Polecam akurat ten zestaw od sprzedawcy ARUŚ. Akurat też zakupiłam kremową krówkę i jest naprawdę dobrej jakości i starannie wykonana.

Odnośnie Pampersów to też mam dylemat kupiłam Huggies new born 1 i Pampers new born 2 i tak porównując wielkość to jest nie duża różnica między nimi. Sama nie wiem czy dokupić jeszcze pampers new born 1???????????

A oto bujaczek dla Tymka. Nasza Maszka oczywiście musiała już go wypróbować:)
[video=youtube;mZKFXk__pG4]http://www.youtube.com/watch?v=mZKFXk__pG4[/video]

Wózek też już w domku. I oczywiście nasze kociaki Maszka i Grisza już też go opanowały:-D
[video=youtube;2BXywnEDQ_4]http://www.youtube.com/watch?v=2BXywnEDQ_4&NR=1[/video]

Ostatnia edycja:
Zabcia mam taką samą jest super
izu nieźle nieźle bujak super a co do kota to też mam ale u mnie rygor straszny nie wejdzie na rzeczy małego bo krzyczymy na nią i w miare jest posłuszna:-)

Spokojnie!my też bardzo pilnujemy. filmiki są robione w momencie otrzymania paczki z wózkiem i bujakiem. wszystko używane więc tak i tak musiałam wyprać:) A kociaki były baaardzo ciekawe nowych sprzętów. teraz już jest rygor i pilnujemy. ale koty to uparciuchy i przyznam, że bywa ciężko. łóżeczko już miesiąc stoi, co by się oswoiły i wiedziały, że tam wstępu nie ma:-D

reklama
Zabcia cudna ta karuzela z misiami, pościel też :))
Izu super bujaczek i wózek :)

A to moje nowe zdobycze!!!

Załączniki

• DSC00390.jpg
    DSC00390.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC00372.jpg
    DSC00372.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC00371.jpg
    DSC00371.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 45