reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

27012701 ja taka kołyske miałąm już przy Martynce i świetnie mi sie sprawdziła, dziecko ma sporo miejsca i kołyska tak do 5 miesiąca mi słuzyła, potem Marti zaczela sie podnosić, funkcjonalne ja mieszkam w bloku ale rozległe mieszkanko i zawsze miałam dzidzie pod reką, ostatnio tez kupiłam uzywana za 200zł a sprzedałam za 201 zł :p teraz tez kupiłam uzywke za 200 nowa kosztuje około 370zł tyle, ze ta moja serio jak nie używana

oo znazłam zdjęcie Martynki

Asko podzielam niestety info na temat pieluszek u nas sie nie sprawdziły nie dosć ze przeciekały to jakies takie były zbite nie jak żel tylko wata sie robiły i uczulały mi obie dziewczynki, a tez kupilam jakis taki zestaw do szpitala, wtedy dawali skarpetki z Kubusiem Puchatkiem :p

u nas najlepiej sprawdziły się żołte papmpersy, te biale tez takie sobie

malamrówka - bardzo fajny ten x-lander tez bym go pewnie kupiła :p
przewijak i łózeczko sliczne - gratuje udanych zakupów

reklama
asiu no to kolejna opinia negatywna na temat tych pieluch, ja tez kupowalam zolte pampki potem zielone wraz z rosnacym rozm. i do tej pory ich uzywam, choc nie ukrywma ze przy malej znowu sprobuje z czasem uzywac dady premium... przy mlodym niestety sie nie sprawdzily ale kto wie same w sobie pieluszki byly fajne:) ale kurde moj maly mezczyzna przesikiwal prawie wszystkie pieluszki poza oryginalnymi. btw slodko w tej kolysce mala wyglada:)

Właśnie siostra cioteczna mnie męczyła co chce dostać na wesele żeby nam się przydało i bla bla bla ....to zrobiłam listę i wybrała pościel i bardzo dobrze bo mi się przyda i wydatek odpadnie :-)

KREMOWA KRÓWKA ---> ARUŚ 7 el. POŚCIEL HAFTOWANA 120*90 SUPER JAKOŚĆ (1839720830) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle że ja musiałam kupić a Ona zrobiła przelew bo nie ma swojego konta na allegro :-)

Polecam akurat ten zestaw od sprzedawcy ARUŚ. Akurat też zakupiłam kremową krówkę i jest naprawdę dobrej jakości i starannie wykonana.

Odnośnie Pampersów to też mam dylemat kupiłam Huggies new born 1 i Pampers new born 2 i tak porównując wielkość to jest nie duża różnica między nimi. Sama nie wiem czy dokupić jeszcze pampers new born 1???????????

A oto bujaczek dla Tymka. Nasza Maszka oczywiście musiała już go wypróbować:)
[video=youtube;mZKFXk__pG4]http://www.youtube.com/watch?v=mZKFXk__pG4[/video]

Wózek też już w domku. I oczywiście nasze kociaki Maszka i Grisza już też go opanowały:-D
[video=youtube;2BXywnEDQ_4]http://www.youtube.com/watch?v=2BXywnEDQ_4&NR=1[/video]

Ostatnia edycja:
Zabcia mam taką samą jest super
izu nieźle nieźle bujak super a co do kota to też mam ale u mnie rygor straszny nie wejdzie na rzeczy małego bo krzyczymy na nią i w miare jest posłuszna:-)

Spokojnie!my też bardzo pilnujemy. filmiki są robione w momencie otrzymania paczki z wózkiem i bujakiem. wszystko używane więc tak i tak musiałam wyprać:) A kociaki były baaardzo ciekawe nowych sprzętów. teraz już jest rygor i pilnujemy. ale koty to uparciuchy i przyznam, że bywa ciężko. łóżeczko już miesiąc stoi, co by się oswoiły i wiedziały, że tam wstępu nie ma:-D

reklama
Zabcia cudna ta karuzela z misiami, pościel też :))
Izu super bujaczek i wózek :)

A to moje nowe zdobycze!!!

Załączniki

• DSC00390.jpg
    DSC00390.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00372.jpg
    DSC00372.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00371.jpg
    DSC00371.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 47