reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Gosia bujaczek fajny, własnie tez poluje na takie cos na allegro, mialam ten motyw wczesniej dla Martynki tylko taki stojacy, sprzedałam bo myslałam, ze juz nie bede miec dzieci :-D

Salsik ło rany jaka maszyna :) fajne cacko

ja kupiłam ostatnio kołyskę dla małego na allegro uzywana w idealnym stanie :)

kota ja nie chce nic mowic ale haggisy to byly najgorsze pieluszki jakie mialam dla kamila, nei wiem jak te najmniejsze bo ja miala rozmiar chyab 4-9 kg ale to byla porazka i kazdy z moich znajomych ktory uzywal mowi to samo, ze przeciekaja bokiem.

salsik ty to masz maszynę super cudeńko

dziewczyny a co do hagisów to mam też kiepskie doświadczenie ale właśnie wyjątkiem były 1 są ok jak dla mnie

asia a co do bujaczka to polecam bo ja właśnie szukałam byjaczka i huśtawki i to ma obje funkcje trzęsie się i buja i nie jest duże bo u mnie z miejscem ciężko

Co do pieluszek Huggis to ja dzisiaj byłam w TESCO bo miałam kuponik na paczuszkę 27 sztuk i wybrałam te pieluszki skoro za darmo były, ale jak tylko będą przeciekać albo choć troszeczkę odparzą pupkę Maleństwa to rypnę je do kosza.

nie wiem czy powinnam się już chwalić bo fizycznie tych rzeczy nie mam ale muszę poprawić sobie jakoś nastrój...
dziś byłam wpłacić zaliczkę na wózek :-) i będzie czekał na mnie w sklepie do grudnia, bo umówiłam się z właścicielem sklepu, że odbiorę go najpóźniej jak to możliwe, żeby mieć jak najdłużej gwarancję... A i cena niższa niż na allegro :szok: (choć w sumie i tak wysoka 2400zł)

mój wybór padł oczywiście na model X LANDER XA CARBON
Zobacz załącznik 390656

fotelik samochodowy RECARO YOUNG PROFI PLUS kolor APSHALT GREY z bazą ISOFIX + ADAPTERY
Zobacz załącznik 390657

a w gratisie dostałam torbę x lander
Zobacz załącznik 390658

oczywiście to tego cały osprzęt- folie p/deszczowe, moskitierka, osłonka na nóżki, wkładka redukcyjna i inne...

zamówiłam też łóżeczko i komodę z przewijakiem
wybór padł na łóżeczko KLUPŚ SAFARI ŻYRAFKA z szufladą kolor ecru- orzech i komoda
Zobacz załącznik 390659Zobacz załącznik 390660

Moja bratowa ma Recaro i bardzo sobie chwali rzeczywiście jest bardzo solidny no i do tego ma 5 gwiazdek w kwestii bezpieczeństwa. Też chcemy takowy fotelik zakupić :)

reklama
Moja bratowa ma Recaro i bardzo sobie chwali rzeczywiście jest bardzo solidny no i do tego ma 5 gwiazdek w kwestii bezpieczeństwa. Też chcemy takowy fotelik zakupić :)
dlatego właśnie tylko i wyłącznie ten fotelik wchodził w grę!! żadne maxi cosi czy inne tego typu podobne!!
nastepny jaki kupimy to albo będzie także recaro albo bmw!! w kwestii bezpieczeństwa nie mamy zamiaru oszczędzać tym bardziej że bardzo dużo podróżujemy samochodem i nasz Synek od małego będzie musiał nam towarzyszyć w tych podróżach!

Do góry