reklama
kota-behemota
Q & H team
27012701
Mama Pysi
asia śliczna ta kołyska,zawsze chciałam taką dla mojej dzidzi, ale niestety to duży wydatek i dziecko nie ma chyba aż tyle miejsca co w drewnianym łóżeczku.
kota-behemota
Q & H team
sliczna ta kołyska!!
kota ja nie chce nic mowic ale haggisy to byly najgorsze pieluszki jakie mialam dla kamila, nei wiem jak te najmniejsze bo ja miala rozmiar chyab 4-9 kg ale to byla porazka i kazdy z moich znajomych ktory uzywal mowi to samo, ze przeciekaja bokiem.
salsik ty to masz maszynę super cudeńko
dziewczyny a co do hagisów to mam też kiepskie doświadczenie ale właśnie wyjątkiem były 1 są ok jak dla mnie
asia a co do bujaczka to polecam bo ja właśnie szukałam byjaczka i huśtawki i to ma obje funkcje trzęsie się i buja i nie jest duże bo u mnie z miejscem ciężko
dziewczyny a co do hagisów to mam też kiepskie doświadczenie ale właśnie wyjątkiem były 1 są ok jak dla mnie
asia a co do bujaczka to polecam bo ja właśnie szukałam byjaczka i huśtawki i to ma obje funkcje trzęsie się i buja i nie jest duże bo u mnie z miejscem ciężko
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Co do pieluszek Huggis to ja dzisiaj byłam w TESCO bo miałam kuponik na paczuszkę 27 sztuk i wybrałam te pieluszki skoro za darmo były, ale jak tylko będą przeciekać albo choć troszeczkę odparzą pupkę Maleństwa to rypnę je do kosza.
malamrowka1100
Fanka BB :)
nie wiem czy powinnam się już chwalić bo fizycznie tych rzeczy nie mam ale muszę poprawić sobie jakoś nastrój...
dziś byłam wpłacić zaliczkę na wózek :-) i będzie czekał na mnie w sklepie do grudnia, bo umówiłam się z właścicielem sklepu, że odbiorę go najpóźniej jak to możliwe, żeby mieć jak najdłużej gwarancję... A i cena niższa niż na allegro (choć w sumie i tak wysoka 2400zł)
mój wybór padł oczywiście na model X LANDER XA CARBON
Zobacz załącznik 390656
fotelik samochodowy RECARO YOUNG PROFI PLUS kolor APSHALT GREY z bazą ISOFIX + ADAPTERY
Zobacz załącznik 390657
a w gratisie dostałam torbę x lander
Zobacz załącznik 390658
oczywiście to tego cały osprzęt- folie p/deszczowe, moskitierka, osłonka na nóżki, wkładka redukcyjna i inne...
zamówiłam też łóżeczko i komodę z przewijakiem
wybór padł na łóżeczko KLUPŚ SAFARI ŻYRAFKA z szufladą kolor ecru- orzech i komoda
Zobacz załącznik 390659Zobacz załącznik 390660
Moja bratowa ma Recaro i bardzo sobie chwali rzeczywiście jest bardzo solidny no i do tego ma 5 gwiazdek w kwestii bezpieczeństwa. Też chcemy takowy fotelik zakupić
reklama
inka85
Mamusia Aleksego
dlatego właśnie tylko i wyłącznie ten fotelik wchodził w grę!! żadne maxi cosi czy inne tego typu podobne!!Moja bratowa ma Recaro i bardzo sobie chwali rzeczywiście jest bardzo solidny no i do tego ma 5 gwiazdek w kwestii bezpieczeństwa. Też chcemy takowy fotelik zakupić
nastepny jaki kupimy to albo będzie także recaro albo bmw!! w kwestii bezpieczeństwa nie mamy zamiaru oszczędzać tym bardziej że bardzo dużo podróżujemy samochodem i nasz Synek od małego będzie musiał nam towarzyszyć w tych podróżach!