reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

wiem mamuśki, że macie racje :-) ale mi tak się podoba ta biała pościel, a poza tym bardzo będzie mi pasować do sypialni, więc pewnie się na nią zdecyduję, a i tak przecież jeszce ze dwa komplety będę miała na wymianę...

reklama
w Tesco jest wyprzedaż na ubranka dla niemowlaków :) Jak zobaczyłam to postanowiłam zaszaleć i kupić coś dzidzi.
Kupiłam śpioszki z Prosiaczkiem za 14,90 (przecenione z 49!) i komplet dwóch bluzeczek. To moje pierwsze zakupy dla maluszka, odważyłam się i kupiłam różowe :D

no to musze jechac zobczyc do Tesco..ale ostatnio tez u mnie w hm byly swietne promocje:)

Co do poscieli,to moja tesciow kupila material i sama uszyla..ale przesliczna!!! i wyszla bardzo tanio...no i pzrez to jakby ktos chial to mam na sprzedaz niebieska w misie nowa posciel!!!

Ja co prawda, na zakupy zamierzam wybrać się po połówkowym, ale już mam 2 body (nie mogłam się powstrzymać :)) i smoczek z paputkami (które dostał tatuś razem z pozytywnym testem).
Wózek mam z głowy, bo moja siostra mieszka w Southampton i powiedziała, że mi sprawi :) a wiadomo tam tańsze :)
Łóżeczko chcę mniej więcej takie (i pościel kremową): WYPRAWKA ŁÓŻECZKO MATERAC GRYKA POŚCIEL 15 el (1691744816) - Aukcje internetowe Allegro, ale zakupimy je z mężem dopiero koło października :)

dagne jak moge polecic to wybierz usztywniany ochraniacz na lozeczko bo te miekkie sie opuszczaja i sa niestabilne..

Też widziałam takie śpiworki, to chyba najbardziej sprawdza się podczas spacerów w wózku, innych pomysłów nie mam na wykorzystanie tego spiworka.

Byłam wczoraj w tesco i wpadł mi w oko śpiworek do spania -50% (koło 30zł kosztował), coś w tym stylu MAMO-TATO Śpiworek haftowany Miś na chmurce w bieli - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka tylko o wiele ładniesjzy, i się zastanawiam kupić? nie kupić? czy coś takiego jest wogóle przydatne???

kochana
moja KAmila spała w takich śpiworkach odkąd naumiała sie przekręcać czyt odkopywać z kołderki :) zakupiłam to by mieć spokój i nie stresować się w nocy i wstawac co chwile i poprawiac kołderkę , nawet zostawiłam sobie je po niej i moje drugie dziecię również będzie z nich korzystało;-)

a_gala a z kolei moj Mlody niespal wcale w takim spiworku i go sprzedalam;/
uwazam ze zawsze mona pojsc i go kupic...

Ja teraz bym go nie kupila,moj Mlody sie nie odkrywal duzo...

reklama
co do usztywnianego ochraniacza zgadzam sie, ja kupiłam w komplecie sliczny okrągły itp itd, jak łózeczko było u góry było super gdy obnizyłam nie było juz punktu dobrego do zaczepienia ochraniacza i się zsuwa. Ze spiworka korzystałam kilka razy, ale dlatego ze jak kamil byl mały to bylo gorąco a potem juz był tak przyzwyczajony że mimo odkrywania sie (bo poprostu lubi tak jak tatus spac nie przykryty), ja osobiscie uwazam ze dla małej dzidzi ktora sie nei przewraca lepsza jest kołderka lub kocyk. mojemu małem czasem spiworek się wrzynał mimo odpowiedniego rozmiaru przy wierceniu się.

Do góry