reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Niunia, te rożki są cudowne!!!

A_Gala, człowiek sobie nawet nie zdaje sprawy ile rzeczy trzeb kupić przed narodzinami malucha, kurcze, ja chyba będę musiała sobie zrobić listę i odhaczać co już mam, a co jeszcze muszę kupić :tak:

kota no ja na razie tylko oglądam, wybieram i szukam najlepszych ofert.. w sumie to jeszcze nic konkretnego nie kupiłam dla maluszka, ale dzielnie odkładam kasę :-)

niunia te rożki są przepiękne, chyba dołączy jeden z nich do moich zbiorów dla Maluszka =)

ja już kliknęłam kup teraz :-D

kota no ja na razie tylko oglądam, wybieram i szukam najlepszych ofert.. w sumie to jeszcze nic konkretnego nie kupiłam dla maluszka, ale dzielnie odkładam kasę :-)

a mnie się tak ciążko powstrzymać przed zakupami, choć z drugiej strony wolę sukcesywnie powoli kupować już teraz niż później na raz taki wielki wydatek.

kota a co już zdążyłaś kupić? mnie strasznie korci zakup kompletu pościeli MAMO-TATO pościel 14-el Miś na księżycu w bieli do łóżeczka 60x120cm - Moskitiera - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka , ale z drugiej strony przecież równie dobrze mogę ją zamówić np. we wrześniu... z ciuszkami na razie się nie rozpędzam, bo czekam na połówkowe(5 sierpnia) i miejmy nadzieję na potwierdzenie płci, a poza tym jak potwierdzi się dziewczynka, to mam dużo ciuszków po rocznej siostrzenicy mojego męża :-) wózek naprawdopodbniej sprezentują nam moi rodzice, więc z droższych rzeczy zostaje tylko łóżeczko i niania z monitorem oddechu... reszta to w sumie "pierdołki" i myślę, że spokojnie we wrześniu zaczniemy kupować...
aaaa i zapomniałam...na allegro poluję jeszcze na taki fajny zestaw http://allegro.pl/zestaw-pielegnacyjny-tommee-tippee-nowy-model-i1726060781.html ten jest w miarę tani, ale raz przeszedł mi koło nosa jeszcze tańszy...;-) my latem na każdy weeken wyjeżdzamy do domku nad jeziorem i myślę, że taki zestawik zawsze będzie pod ręką

PS. dzidzia mi się dziś rozszalała :-) cały czas ją teraz czuję :-)

Ostatnia edycja:
a_gala, na razie mam troszkę ciuszków, niedużo, wszystko w tym wątku wkleiłam, poza tym zestaw butelek Avent no i rożek, który dopiero do kupiłam hehe
za miesiąc mamy w planie przejść się po sklepach z wózkami i z łóżeczkami, żeby na żywo zobaczyć, jak się poszczególne modele prezentują.
myślę, że jesienią ruszymy z poważnymi zakupami :tak:

aaaa....to widzę, że nie jestem aż tak w tyle ;-) a juz się przestraszyłam, że niepotrzebnie zwlekam z zakupkami... my też właśnie tak gdzieś jesienia chcemy zaczać gromadzić te wszystkie akcesoria...

reklama
Do góry