reklama
kota-behemota
Q & H team
Kochane, a co myślicie o noszeniu dzieci w chustach i specjalnych, miękkich nosidełkach?
mój kolega i jego żona nosili swojego synka właśnie w chustach i w miękkich nosidełkach, wózka używali jedynie na samym początku, jak maluch był jeszcze za mały na pionowe noszenie. no i bardzo sobie chwalą te chusty, szczególnie w dużych miastach, gdzie nie ma miejsca ani warunków na taszczenie wózków. ja jeszcze się nad tym nie zastanawiałam, ale miękkie nosidełko na pewno sobie sprawimy
a to moje wyprawkowe zakupy dla malucha:
wszystko z Allegro z bezuciskowej bawełny.
rozm. 56 + rękawiczki niedrapki
i rozm. 62
chyba więcej rozm. 56 nie będę kupowała, w razie czego mąż będzie zobligowany do szybkiego dokupienia, ale wolę ubierać malucha w nieco za duże ciuszki, niż mieć stertę za małych.
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Kota śliczne ciuszki =)
Jeżeli możesz to wrzuć link na allegro do tych bodów =)
Pozdrawiam =)
Jeżeli możesz to wrzuć link na allegro do tych bodów =)
Pozdrawiam =)
kota-behemota
Q & H team
to link do wszystkich rzeczy sprzedawcy: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
sergee ja miałam okazje kilkakrotnie nosic Błażeja jak był malutki w elastycznej chuście, bardzo dobrze się to u nas sprawowało i dlatego teraz kupiłam elastyczna chustę lennylamb dla drugiego dziecia. Mam zamiar korzystać, tym bardziej, że wolne ręce będą mi potrzebne do np. trzymania Błażeja przy schodzeniu ze schodów itp.
Miękkie nosidełko to juz dla dziecka które sztywno trzyma główkę, a chusta od pierwszych dni. Osobiście uważam, że bardzo to przydatne :-)
kota sliczne ciuszki
a_gala a znów moje dziecko spało w spiworku cała zimę, miał wtedy juz pół roku i tendencje do rozkopywania się i nie musiałam co chwile go przykrywać, także u nas przydał sie bardzo
Miękkie nosidełko to juz dla dziecka które sztywno trzyma główkę, a chusta od pierwszych dni. Osobiście uważam, że bardzo to przydatne :-)
kota sliczne ciuszki
a_gala a znów moje dziecko spało w spiworku cała zimę, miał wtedy juz pół roku i tendencje do rozkopywania się i nie musiałam co chwile go przykrywać, także u nas przydał sie bardzo
niunia1604
Fanka BB :)
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
niunia śliczne śpioszki :-)
reklama
kota-behemota
Q & H team
Niunia, ale fajniusie te śpioszki :-)