reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ja właśnie dzisiaj przeglądam komplety pościeli, ale kupuję tylko poszewki na pościel i ochraniacz. Zastanawiiam się czy zamówic jeden czy od razu dwa komplety?

nastazja ja miałam na poczatek jedna potem dokupiłam drugą zmiane, i dla młodego mam cały czas tylko 2 i starcza, natomiast dla Karolki teraz kupię chyba od razu dwie i komplet wypełnień, wszystko za jedną przesyłką.
sergi wow!

Zakup łóżeczka mamy zaplanowany na następny miesiąc, ale teraz zastanawiam się czy może w tym miesiącu zamówić już pościel czy kupić w październiku razem z łóżeczkiem..........

Chciałam zapytać doświadczone mamuśki czy przybornik taki zawieszany na łóżeczku jest potrzebny czy raczej zbędny ??

Mnie sie przydal przybornik na lozeczko!
zawsze cos sie znajdzie co moozna tam wlozyc..jestem zadowolona:)

reklama
No to pierwsze foto łóżeczka i kącika dla Malutkiej :) oczywiście baldachim nie wyprasowany, a pościeli nie ubrałam, bo pierw muszę wyprać :) no i mój telefon nie radzi sobie ze zdjęciami, jak na zewnątrz jest ciemno, więc komoda, którą uwaga- zrobił mój mąż własnoręcznie, wyszła ciemno i wygląda na czarną, a jest koloru orzech :) i ma gałki z zielonych kwiatuszków :) jak już całkiem skończę kącik Niuni, to wstawię lepsze zdjęcia na odpowiednim wątku :)
Zdjęcie0585.jpgZdjęcie0589.jpg
Haha - a mój śliczny zielony wiosenny kolor ścian wygląda na jakiś groszek ;p ale obiecuję dać lepsze zdjęcia :)
Ale się cieszę :)

Do góry