reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Nastazja, rozumiem Twój strach, ale wszystkie musimy być dobrej myśli! Na pewno z Adasiem wszystko będzie w porządku. Poza tym jesteś już w 28 tygodniu! Jeśli jednak stresuje Cię robienie tego typu zakupów, rób je "wirtualnie". Wybieraj i podejmuj ostateczne decyzje, ale z samym zakupem wstrzymaj się np. do października.

reklama
dagne to jest nieprawdopodobne z tym wcześniaczkiem !!! mam łzy w oczach, nie wiem czy pamietacie, ale kiedyś wspominalam, że kilka lat temu moja mama urodziła bliżniaki-dwóch chlopców w 6 miesiącu ( coś kolo 24-26 tygodnia ciazy) i chlopcy zyli niestety tylko niespełna dobe, bardzo to przeżywalismy, a mama to juz wogóle ;( Bardzo mnie wzruszaja historie o takich maleństwach, którym udalo sie wygrać zycie, mają juz jedna niesamowita walke za sobą, a dopiero co sie urodziły!

A jeśli chodzi o ta kobietę , niedbająca o siebie, zagrażającą życiu swojego dziecka i na koniec jeszcze je porzuciła, to przychodzi mi na myśl tylko jedno rozwiazanie, ale nie będę tego pisać, bo to może kogos urazić. W każdym razie tacy ludzie, nie powinni mieć możliwości sie rozmnażać, za duzo krzywdy!

dagne-śliczny i sympatyczny ten Twój kącik.Podobną kolorystykę będę miała na nowym mieszkanku, w dużym pokoju.
Mam kupione tylko łóżeczko turystyczne i myslałąm, że na razie tylko na nim poprzestanę, ale jak tak oglądam te Wasze sliczne zdobycze, to coraz częściej nachodzi mnie ochota, żeby jednak kupić porządny mebelek i tu prośba ...Mła- przeglądam i przeglądam stroniczki, a nie potrafię znaleźć Twojego łóżeczka, czy mogłabym prosić o namiary..?

reklama
Mła- dziękuję bardzo, trzeba będzie pomyśleć.A ja dzisiaj miałam niespodziankę, przyszła do mnie sąsiadka, której córa spodziewa się potomka.Jeszcze się uczy i wszyscy naokoło spieszą z pomocą,a,że będzie mieć synka-parę ślicznych,cukierkowych pajacyków dostało się mnie.Dostanę też drewniany przewijak z ikea.W nowym mieszkanku będzie więcej miejsca,to powinien się ładnie wpasować.A zatem powolutku coś przybywa:happy2:

Do góry