Nastazja, rozumiem Twój strach, ale wszystkie musimy być dobrej myśli! Na pewno z Adasiem wszystko będzie w porządku. Poza tym jesteś już w 28 tygodniu! Jeśli jednak stresuje Cię robienie tego typu zakupów, rób je "wirtualnie". Wybieraj i podejmuj ostateczne decyzje, ale z samym zakupem wstrzymaj się np. do października.
reklama
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
dagne to jest nieprawdopodobne z tym wcześniaczkiem !!! mam łzy w oczach, nie wiem czy pamietacie, ale kiedyś wspominalam, że kilka lat temu moja mama urodziła bliżniaki-dwóch chlopców w 6 miesiącu ( coś kolo 24-26 tygodnia ciazy) i chlopcy zyli niestety tylko niespełna dobe, bardzo to przeżywalismy, a mama to juz wogóle ;( Bardzo mnie wzruszaja historie o takich maleństwach, którym udalo sie wygrać zycie, mają juz jedna niesamowita walke za sobą, a dopiero co sie urodziły!
A jeśli chodzi o ta kobietę , niedbająca o siebie, zagrażającą życiu swojego dziecka i na koniec jeszcze je porzuciła, to przychodzi mi na myśl tylko jedno rozwiazanie, ale nie będę tego pisać, bo to może kogos urazić. W każdym razie tacy ludzie, nie powinni mieć możliwości sie rozmnażać, za duzo krzywdy!
A jeśli chodzi o ta kobietę , niedbająca o siebie, zagrażającą życiu swojego dziecka i na koniec jeszcze je porzuciła, to przychodzi mi na myśl tylko jedno rozwiazanie, ale nie będę tego pisać, bo to może kogos urazić. W każdym razie tacy ludzie, nie powinni mieć możliwości sie rozmnażać, za duzo krzywdy!
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
dagne wstrząsająca i smutna historia
klariss całkowicie się z Tobą zgadzam!!
klariss całkowicie się z Tobą zgadzam!!
mirabelka271
Fanka BB :)
dagne-śliczny i sympatyczny ten Twój kącik.Podobną kolorystykę będę miała na nowym mieszkanku, w dużym pokoju.
Mam kupione tylko łóżeczko turystyczne i myslałąm, że na razie tylko na nim poprzestanę, ale jak tak oglądam te Wasze sliczne zdobycze, to coraz częściej nachodzi mnie ochota, żeby jednak kupić porządny mebelek i tu prośba ...Mła- przeglądam i przeglądam stroniczki, a nie potrafię znaleźć Twojego łóżeczka, czy mogłabym prosić o namiary..?
Mam kupione tylko łóżeczko turystyczne i myslałąm, że na razie tylko na nim poprzestanę, ale jak tak oglądam te Wasze sliczne zdobycze, to coraz częściej nachodzi mnie ochota, żeby jednak kupić porządny mebelek i tu prośba ...Mła- przeglądam i przeglądam stroniczki, a nie potrafię znaleźć Twojego łóżeczka, czy mogłabym prosić o namiary..?
A proszę Cię bardzo!
WYPRZEDAŻ - BIELONE ŁÓŻECZKO z serduszkiem 120/60 (1802287374) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli się na nie zdecydujesz, postaraj się skorzystać z tej aukcji, ponieważ na innej łóżeczko jest już w "normalnej" cenie, czyli 230 zł.
WYPRZEDAŻ - BIELONE ŁÓŻECZKO z serduszkiem 120/60 (1802287374) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli się na nie zdecydujesz, postaraj się skorzystać z tej aukcji, ponieważ na innej łóżeczko jest już w "normalnej" cenie, czyli 230 zł.
kota-behemota
Q & H team
Mła, łóżeczko jest śliczne! bardzo klimatyczne
reklama
mirabelka271
Fanka BB :)
Mła- dziękuję bardzo, trzeba będzie pomyśleć.A ja dzisiaj miałam niespodziankę, przyszła do mnie sąsiadka, której córa spodziewa się potomka.Jeszcze się uczy i wszyscy naokoło spieszą z pomocą,a,że będzie mieć synka-parę ślicznych,cukierkowych pajacyków dostało się mnie.Dostanę też drewniany przewijak z ikea.W nowym mieszkanku będzie więcej miejsca,to powinien się ładnie wpasować.A zatem powolutku coś przybywa