reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
izi śliczne zakupy =)
majeczka02
Fanka BB :)
Dla chłopczyka śliczny szlafroczek - Tygrysek:-)
DISNEY SZLAFROK TYGRYSEK ŚLICZNY 9-12M. NK59 (1792112313) - Aukcje internetowe Allegro
DISNEY SZLAFROK TYGRYSEK ŚLICZNY 9-12M. NK59 (1792112313) - Aukcje internetowe Allegro
Masz na myśli taką specjalną poduchę-rogala?dziewczyny mimo tego ze to moja 2 ciaza nie moge sie opanowac z zakupami....
a kupujecie fasolke do karmienia???
tak salsik taka do karmienia taka fasolke... nie taka duza pod glowe i noge..
cos takiego..
MOTHERHOOD FASOLKA poduszka do karmienia pudrowe kwiatko kropy | Poduszki do karmienia | Akcesoria dla Mamy | Artykuły Dziecięce | More4kids
cos takiego..
MOTHERHOOD FASOLKA poduszka do karmienia pudrowe kwiatko kropy | Poduszki do karmienia | Akcesoria dla Mamy | Artykuły Dziecięce | More4kids
Też interesowałam się tego typu poduchami.W moim przypadku chyba bardziej sprawdziła by się taka jak ta
Koleżanka też ma coś w tym rodzaju,ale bardziej miękką.Taka jak jej to bardziej przydatna jest w czasie ciąży np. podczas spania,żeby móc wygodnie ułożyć się na boku i włożyć miedzy nogi, nie tak typowo do karmienia.
Koleżanka też ma coś w tym rodzaju,ale bardziej miękką.Taka jak jej to bardziej przydatna jest w czasie ciąży np. podczas spania,żeby móc wygodnie ułożyć się na boku i włożyć miedzy nogi, nie tak typowo do karmienia.
reklama
salsik-ja własnie mam taką podobną ale do spania, wygodnie mozna ułozyc sie na boku, ja ją teraz to normalnie uwielbiam bo odciąża moj kregosług.
Własnie wylicytowałam spiworek do łozeczka+ body-normalnie tak mi sie spodobały ze nie mogłam sie powstrzymać
Własnie wylicytowałam spiworek do łozeczka+ body-normalnie tak mi sie spodobały ze nie mogłam sie powstrzymać
Załączniki