reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Mamcia- cudeńka te kurteczki:-) śliczne poprostu-szkoda,że ja mam tak daleko do lumpka-może jutro podskocze bo wybieram się do miasteczka:tak:
Kochane wczoraj zakupiłam jeszcze rureczki na kolkę niemowlęcą-mój synek po wypróbowaniu wszystkich leków dostał w "prezencie" od swojej pediatry niezawodną rureczkę. Jest bardzo bezpieczna zawsze końcóweczkę smarowałam wazeliną i wypuszczałam gazy przed godziną "0". Czasami śmialiśmy się z mężem z tych oddzwięków przy tym :-D Kolka trwała do 3 miesiąca. Na początku płakałam razem z synkiem...Cieszę się,że ktoś to wymiślił:tak:

KOLKA NIEMOWLĘCA - RURKA ANTYKOLKOWA / NA KOLKE (1766917272) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
przyznaje ze pierwsze słysze o tej rurce, ale to rzeczywiście ma sens:tak:
Przy Błażeju nie mieliśmy problemów z kolka, a jak pojawiał się jakis bol brzuszka, to pomagał espumisan dla niemowląt, ale wierzę, że rodzice których dziecko ma uciazliwe kolki chwytaja sie wszelkich sposobów. Profilaktycznie, tez sie zopatrze w takie urządzenie, mam jednak nadzieję, że u drugiego syna problemy kolkowe nas omina ;-)

Dziewczyny wygrałam na aukcji nowy kombinezonik CHEROKEE:-) Taki jak chciałam
aaaaa ale jestem happy:-D

kombinezon.jpg
majeczka przecudowny,prześliczny ten kombinezon-CUDO
Niech już będzie grudzień i nasze Maleństwa z nami,żebyśmy mogły je w te wszystkie cudeńka stroić.
mamcia2 te pieluchy są bardzo tanie,aż nie wiarygodne.Zamówię 2 paczki na próbę-sprawdzimy.

Ostatnia edycja:
majeczka widzę że wpadłaś w uzależnienie zwane ALLEGRO :) też to przerabiałam, a po jakimś czasie podliczyłam ile tam wydałam i stwierdziłam, że chyba źle ze mną :)

Z tego co widze to zawiesili sprzedajacemu konto. Może nie opłacił prowizji i mu zawiesili. Wcześniej sprzedawał też pieluchy i miał komentarze więc na złodzieja nie wyglądał. Poobserwuje jego konto i zobaczymy czy odwieszą.

Dzisiaj jak byłam w centrum trafiłam na przecenę ślicznych bucików i oczywiście musiałam je kupić :-D

buciki.jpg

A i jeszcze byłam w Sainsburym i trafiłam promocję proszku do prania dla dzieci Fairy 6,5 kg za 10 F (a kosztował 20F) i oczywiście też kupiłam i mój M go tachał :-)

reklama
żabcia moja siostra która mieszka w Szkocji do prania ubranek swojej córci też kupiła FAIRY,ale żel-ślicznie pachnie.U nas nie ma tego produktu,kiedyś widziałam na allegro,ale jakoś drogo wychodził.

Do góry