reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

śliczny:):)

ja chce ta mala fasolke...tej duzej nie chce bo przy Patrykuwytrzymalam,tzn spalam z koldra miedzy nogami bo tak lubie:):)

reklama
aga7602
Piękny Kubusiowy zestaw1
Ach ten nasz nie ujarzmiony apetyt na zakupy hihihi.Kobieta to zawsze ma dobrą wymówkę na wydanie,albo raczej na trafne spożytkowanie kasiorki .

Izi, świetne te Twoje zakupy! Patrząc na nie stwierdzam, że ja jednak nie wiem, co kupować. Brak mi doświadczenia, przez co póki co ograniczam się do pajaców i body. A tu proszę - sweterki, jeansy i inne różności! Mam nadzieję, że będę miała okazję, czas i środki, żeby to nadrobić kiedy Emilka już się pojawi na świecie :)

aga śliczny Kubusiowy śpiworek i bodziaki :-)

A co do takiej poduszki fasolki to ja właśnie taką mam teraz używam ją do wygodnego układania się a potem posłuży do karmienia :-)

A moje najbliższe zakupy na allegro będą takie

ręcznik z kapturem z uszami OKRYCIE KĄPIELOWE duże (1795848046) - Aukcje internetowe Allegro

Mikrus BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kgProdukt Polski (1790235780) - Aukcje internetowe Allegro

Na razie staram się powstrzymywać od zakupów na allegro i jakoś mi się udaję bo karta z kodami do przelewów została w PL u przyszłej teściowej tzn przyszła po naszym wylocie i trzeba dzwonić i żeby podawała a mi się nie chce heh i jedynie to mnie trzyma że nie szaleję :-)

Ostatnia edycja:
Zakupowa goraczka mnie rowniez nie ominela... Jako ze cala ciaze spedzam na L4, mam duzo czasu na zakupy:) i dzis np kupilam piekne body z tygryskiem z bajki Kubuś Puchatek:)
Tak samo jak wiele z Was zaczynam gromadzic Pampersy gdy tylko widze jakas promocje. Zawsze to wydatek jest troszke rozlozony w czasie.... Gdyby ktoras byla zainteresowana- od wtorku w makro pieluszki Pampers w dwupaku-88 zl, chyba sie oplaca...?

ja proponuje zajrzeć do Tesco- nie pamietam dokladnie ceny ale chyba cos ok 80-90 zl za 132 szt czy może nawet i więcej- w zależności od rozmiaru!!
i do jutra są przeceny 30% na ciuszki i tak np mozna kupic 3paki spiochów za 17 zł, pajacyki, kaftaniki i inne cuda!!

reklama
najlepsze promocje na pampki zawsze sa w realu, w tesco rzadko się zdarzają a jak już to faktycznie na rozm. głównie 1-3, moze dlatego na nie mniej patrzałam bo my juz 4+ uzywamy:)

Do góry