reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
mamcia2
Fanka BB :)
Żabcia super ciuszki
sliuczne zabcia ciuszki))a tu reszta bo się nie chciało dodać ...
Zobacz załącznik 387750Zobacz załącznik 387753Zobacz załącznik 387751Zobacz załącznik 387752Zobacz załącznik 387754Zobacz załącznik 387755Zobacz załącznik 387756Zobacz załącznik 387757Zobacz załącznik 387758Zobacz załącznik 387759
Jeszcze mam niebieski śpiworek ale się dodać nie chce =/
To by było na tyle i wyprawkę z ubranek już mam kompletną nie wiem jak ja się powstrzymam od dalszych zakupów, pewnie jeszcze coś przybędzie tylko po co ... ??
no wlasnie po co hehhehe tak sobie zeby zaspokoic nasz glod zakupoholiczek
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Żabcia - ciuszki są cudowne!!!
Dziewczyny, jeśli dodajecie dużo zdjęć w jednym poście i część z nich nie chce się wgrać, musicie napisać dodatkowy post i tam umieścić te zdjęcia "nadprogramowe" co się nie wgrały. Jest to forma blokady przed spamem na BB, aby nie dodawać na raz "miliona" obrazków. Posty jeden po drugim, ale z różnymi zdjęciami z Waszych szaleństw zakupowych z tych właśnie przyczyn NIE będą usuwane
Dziewczyny, jeśli dodajecie dużo zdjęć w jednym poście i część z nich nie chce się wgrać, musicie napisać dodatkowy post i tam umieścić te zdjęcia "nadprogramowe" co się nie wgrały. Jest to forma blokady przed spamem na BB, aby nie dodawać na raz "miliona" obrazków. Posty jeden po drugim, ale z różnymi zdjęciami z Waszych szaleństw zakupowych z tych właśnie przyczyn NIE będą usuwane
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
żabcia ale cudności!!!!
kota-behemota
Q & H team
Żabcia, nasza kochana zakupoholiczko dzidziusiowa, piękną wyprawkę kompletujesz :-)
Pisałam kiedyś o moich dylematach związanych z łóżeczkiem. Chciałam białe, solidne i z charakterem. Podobały mi się łóżeczka w stylu angielskim, ale jak już znalazłam polskiego producenta, okazało się, że będzie problem z zakupem (pośrednik gdzieś z Polski, dostawa, marża, termin...). Ale wczoraj wyhaczyłam na allegro ciekawe łóżeczko w super cenie - wyprzedaż. No i właśnie je kupiłam!!!!!
Nie jest idealne. Nie wiem, po jaką cholerę górne listwy na panelach są ciemne, ale już ustaliliśmy z M, że je przemalujemy i całe łóżeczko będzie białe (pozostała część jest bielona, czyli prześwitują słoje).
Gdyby któraś z Was była zainteresowana, koszt tego mebelka (bez materaca) 109 zł + 25 zł przesyłka (cena na innych aukcjach 230 zł!).
A wygląda tak (tylko wyobraźcie sobie całe białe ):
Nie jest idealne. Nie wiem, po jaką cholerę górne listwy na panelach są ciemne, ale już ustaliliśmy z M, że je przemalujemy i całe łóżeczko będzie białe (pozostała część jest bielona, czyli prześwitują słoje).
Gdyby któraś z Was była zainteresowana, koszt tego mebelka (bez materaca) 109 zł + 25 zł przesyłka (cena na innych aukcjach 230 zł!).
A wygląda tak (tylko wyobraźcie sobie całe białe ):
mamcia2
Fanka BB :)
Łożeczko ładne i tanie, ale ja uparłam się że musi mieć szufladę
reklama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Śliczne łózeczko kupiłas
Ja tez juz kupilam i sie pochwale
ŁÓŻECZKO buk HAFT moskitiera MATERAC-16el DARLAND (1800479503) - Aukcje internetowe Allegro
Nasz maluszek ma w kolorze ciemnego brązu- wiem kolor malo praktyczny, bardzo kurz widac, ale pasuje nam do mebli w sypialni, a posciel jest w kolorze błękitnym
Na zywo wyglada duzo ładniej niz na zdjeciech.
Ja tez juz kupilam i sie pochwale
ŁÓŻECZKO buk HAFT moskitiera MATERAC-16el DARLAND (1800479503) - Aukcje internetowe Allegro
Nasz maluszek ma w kolorze ciemnego brązu- wiem kolor malo praktyczny, bardzo kurz widac, ale pasuje nam do mebli w sypialni, a posciel jest w kolorze błękitnym
Na zywo wyglada duzo ładniej niz na zdjeciech.