reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Kolejna niedziela z rzędu i kolejne zakupki
biggrin.gif

IMG_1729.jpgIMG_1730.jpgIMG_1728.jpgIMG_1727.jpgIMG_1732.jpgIMG_1733.jpgIMG_1731.jpgIMG_1734.jpgIMG_1726.jpgIMG_1725.jpg

reklama
a tu reszta bo się nie chciało dodać ...

IMG_1735.jpgIMG_1741.jpgIMG_1736.jpgIMG_1737.jpgIMG_1742.jpgIMG_1743.jpgIMG_1745.jpgIMG_1746.jpgIMG_1747.jpgIMG_1748.jpg

Jeszcze mam niebieski śpiworek ale się dodać nie chce =/

To by było na tyle i wyprawkę z ubranek już mam kompletną nie wiem jak ja się powstrzymam od dalszych zakupów, pewnie jeszcze coś przybędzie tylko po co ... ??

Ostatnia edycja:
a tu reszta bo się nie chciało dodać ...

Zobacz załącznik 387750Zobacz załącznik 387753Zobacz załącznik 387751Zobacz załącznik 387752Zobacz załącznik 387754Zobacz załącznik 387755Zobacz załącznik 387756Zobacz załącznik 387757Zobacz załącznik 387758Zobacz załącznik 387759

Jeszcze mam niebieski śpiworek ale się dodać nie chce =/

To by było na tyle i wyprawkę z ubranek już mam kompletną nie wiem jak ja się powstrzymam od dalszych zakupów, pewnie jeszcze coś przybędzie tylko po co ... ??
sliuczne zabcia ciuszki:):):)))

no wlasnie po co hehhehe tak sobie zeby zaspokoic nasz glod zakupoholiczek:):p

Żabcia - ciuszki są cudowne!!! :tak: :laugh2:

Dziewczyny
, jeśli dodajecie dużo zdjęć w jednym poście i część z nich nie chce się wgrać, musicie napisać dodatkowy post i tam umieścić te zdjęcia "nadprogramowe" co się nie wgrały. Jest to forma blokady przed spamem na BB, aby nie dodawać na raz "miliona" obrazków. Posty jeden po drugim, ale z różnymi zdjęciami z Waszych szaleństw zakupowych z tych właśnie przyczyn NIE będą usuwane :tak:

Pisałam kiedyś o moich dylematach związanych z łóżeczkiem. Chciałam białe, solidne i z charakterem. Podobały mi się łóżeczka w stylu angielskim, ale jak już znalazłam polskiego producenta, okazało się, że będzie problem z zakupem (pośrednik gdzieś z Polski, dostawa, marża, termin...). Ale wczoraj wyhaczyłam na allegro ciekawe łóżeczko w super cenie - wyprzedaż. No i właśnie je kupiłam!!!!! :)

Nie jest idealne. Nie wiem, po jaką cholerę górne listwy na panelach są ciemne, ale już ustaliliśmy z M, że je przemalujemy i całe łóżeczko będzie białe (pozostała część jest bielona, czyli prześwitują słoje).
Gdyby któraś z Was była zainteresowana, koszt tego mebelka (bez materaca) 109 zł + 25 zł przesyłka (cena na innych aukcjach 230 zł!).
A wygląda tak (tylko wyobraźcie sobie całe białe ;)):

1802287374.jpg

reklama
Do góry