reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Dziewczyny wygrałam na aukcji nowy kombinezonik CHEROKEE:-) Taki jak chciałam
aaaaa ale jestem happy:-D

kombinezon.jpg

Ostatnia edycja:
Majeczka, kombinezonik jest prze-cud-ny!!!!!!! Nie moge się napatrzeć na tego miśka! :))) W pełni rozumiem Twoją radość, a nawet ją podzielam :)))
Dużo zapłaciłaś?

Majeczka cudowny kombinezonik, będzie mały misio ja też taki chce =)

Mła A dowiem się na jaki kolorek stawiać dopiero w październiku koło połowy jak będę w PL i pójdę sobie zrobić usg.

asko ja lubię chodzić po lumpkach i też się spotkałam z wieloma opiniami że dziecku powinno się kupować nowe, ale ja uważam że takie maleństwo nie niszczy i jak mam wybór kupić np. kilka używanych ciuszków za np. 5 funtów lub jedną sztukę czegoś nowego to wybiorę używane =)

A byłam niedawno z M na zakupach i trafiliśmy na promocje w Lidlu chusteczek nawilżanych Pampers (zielonych) za funta (a jedna kosztuję normalnie 2.79F) i oczywiście kupiłam 3 paczuszki =)
.

Majeczka, kombinezonik jest prze-cud-ny!!!!!!! Nie moge się napatrzeć na tego miśka! :))) W pełni rozumiem Twoją radość, a nawet ją podzielam :)))
Dużo zapłaciłaś?

Licytowałam z 6 osobami prócz mnie-wygrałam za 60zł:-)

Majeczka cudowny kombinezonik, będzie mały misio ja też taki chce =)

Proszę bardzo:-) Oto link (tylko,że ten kombinezonik jest na 62)
~~~CHEROKEE~~~ BOSKI PUCHATY MIŚ __ CUDNY * 3/6* (1800577001) - Aukcje internetowe Allegro

Dla chętnych to ten sprzedawca ma tego więcej i różne - looknijcie;-)

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Oto moje dzisiejsze zdobycze z lumpka

DSC00060.jpgDSC00059.jpg2.jpgDSC000621.jpg

Myślałam, że łapanie okazji na pieluchy i chusteczki jeszcze za szybko i jak będę już sie za tym rozglądać to wszyscy powiedzą, że w głowie mi sie poprzestawiało, ale widzę, że chyba się myliłam bo wy już kupujecie chusteczki i pieluchy hmm...

mamcia, ta bluza jest cudna taka milusia az bym się przytuliła do niej i to ostatnie też, nei wiem płaszczyk czy bluza??? a zpieluszkami i chusteczkami jest jeszcze czas, przy młodym nie miałam wogole zadnych zapasow, teraz kupie z pewnoscia wczesniej po pierwsze bo jjuz bede miala dwie dupki do przebierania:) a po drugie bo to jest okres swiateczny i mnostwo wydatkow z tym zwiazanych a do tego takiech dzieciecych tez sporo bedzie na bieząco:), ale poki co ja z tym jeszcze nie szaleje mysle ze kolo listopada kupię pampki dla małej:).
Majeczka cuuuuuudny kombinezonik:D
żabcia no to faktycznie roznica w cneie spora z chusteczkami była, a przy takim maluszku idą jak woda, bo kupki rzadkie i z reguły na początek więcej się zuzywa, potem juz lajcik, mi paczka starcza na ponad tydzien i to chyba dosc sporo, no chyba ze mu czesto łapki wycieram nimi:).

My kupiliśmy śpiworek na zimę ostatnio taki biały z h&m i kombinezonik. Tylko że cos będziemy musieli oddać, tylko nie mozemy się zdecydować co:-). Ten śpiworek to nie wiem czy wart swojej ceny bo to przecież tymczasowa sprawa, choć starcza niby na 6mcy, więc na całą zime by był. Z kolei kombinezonik duzo tańszy, bo trzykrotnie ale jest napisane że do 3mca. Jak patrze na rękawki to długość w obydwóch taka sama...i już nie wiem co myśleć i co robić.
Mamy też dylemat z łózeczkiem. Do tej pory myśleliśmy o dostawnym piccolo z klupsia, ale teraz wydaje mi się że większe ze zdeejmowanym bokiem tez spelni swoja rolę i posłuzy na dłużej..., tylko że nie ma tej przedłużki łączącej łózko rodziców z dzidziolkowym...
mamcia2-ciuszki fajne. My tez jeszcze nie kupujemy pieluszek i chusteczek. Tym sie zajmie mąż jak ja juz nie będę na chodzie:-), bo teraz jak jedziemy na zakupy to wykorzystaujemy czas na kupowanie rzeczy które mają estetycznie nam obojgu odpowiadać.:-)

Ostatnia edycja:
Zairzałam i tu ;) ale nakupowałyście śliczności. Kiedy tak oglądam i czytam zaczynam się niepokoić, że nie zdążę z zakupami.Mam już parę rzeczy na przysłowiowy start,ale ciągle brakuje sporo...Kiedy rozmawiam z M,to zawsze mnie uspokaja,że jeszcze zdążymy.Kiedy pochwalę się jakąś maleńką zdobyczą, mówi,że mam nie przesadzać, bo malutkie dziecko to tylko mamy potrzebuje.
Znając siebie już dawno powiinam robić zapasy,ale za około miesiąc się przeprowadzamy i raczej trzeba redukować rzeczy, niż przywozić nowe

reklama
Do góry