reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

żabciu jest mega mięciutki, cholerka nie wiem co to za tkanina, ale jest puszysty jak kocyk z firmy bobas, dlatego jak go zobaczyłam to od razu brałam bo Kamiś miał niebieski i bosko wygladał a do tego miał cieplutko, a dres rosł razem z nim;p;p.
dagne super:) ja tez lubie ciucholandy, ale oczywiscie mam swoje sprawdzone i zaufane.

reklama
kurcze, ja powinnam mieć szlaban na zaglądanie tutaj! takie cudeńka kupujecie i ja się zaraz emocjonuję i nakręcam :tak:
ślicznie ciuszki, asko, rożek jest cudowny!!! dagne, buciki wymiatają :-)

dziewczyny, czy jeden rożek wystarczy?

Ja myślę, że powinien wystarczyć :) ja kupie jeden, bo raz, dzidzia dość szybo wyrasta, a dwa, kocyk i kołderkę mam, a z wyrośniętego rożka można zrobić nakrycie kolejne i więcej nie potrzebuję :)

dziewczynki zakupy jak zawsze rewelacja:):):))

kota jeden rozek wystarczy ja akurat ni lubilam bo byl sztywny,ale jak przyjda goscie do dziewcka to warto w nim je dawac do przytulenia(jak to goscie chca potrzyma)
ja tez mialam kocyk grubszy i juz pozniej wolalam w tym kocyku...sama zobaczysz jak bedzie Ci wygodniej...

reklama
Do góry