reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

nikus śliczne ciuszki a rajstopki słodziutkie =)

anineczka u nas też to samo jak się nie ma sterylizatora to położne dużo gadają więc też mam już zakupiony z Aventa.

Sterylizatora bym w ogóle nie kupowała gdyby nie tutejszy przymus, i tak nie zamierzam dziecku długo wyparzać rzeczy bo potem byle co i będzie zapalenie jamy ustnej czy inne cholerstwo, wystarczy raz na jakiś czas przelać wrzątkiem, kiedyś nie było żadnych sterylizatorów i jakoś było =)
A co do podgrzewacza to też już mam z firmy Mothercare i wchodzą do niego wszystkie butelki i słoiczki.

reklama
Hej

weszlam do was na chwilke, bo mam wlasnie dostep. ale nie bede pisala na glownym bo tam taka produkcja ze hoho..

ja wlasciwie nie robilam zadnych nowych zakupow bo mam wszystko, oprocz lozeczka ale to zakup naq listopad :)

Cd podgrzewacza to ja mam canpola i wchodza tam i sloiczki i butelki aventa i lovi i kazde inne :)

a cd sterylizotra to tez mowie nie. Bez sensu wydatek. butelkii na poczatku gotowalam raz dziennie, potem raz na 2-3 dni. Potem raz na tydziem, az wkoncu przestalam:p zalewalam tylko goraca woda. No i oczywiscie sa bardzo dokladnie myte.

na poczatku ok, mozna je gotowac, sterylizowac itp ale potem kiedy dziecko jest starsze nie widze sensu bo dziecko i tak wszystko bierze do buzi a co sie oszukiwac calego domu nie wysterylizujemy.

Ubranka tez pralam w proszku lovi do momentu az sie nie skoczylo pierwsze opakowanie, potem juz w normalnym sensitive i prasowalam tez chyba te pierwsze a potem jak trzeba bylo

to się chwalę następnym zakupem :-) pościel + śpiworek do spania, zdjęcia allegrowe, bo mój komputer dopiero jutro wraca z naprawy i korzystam z mężowego, a nie chcę mu tu bałaganić na jego dyskach.

oczywiście wiem, że jasna pościel jest niepraktyczna i szybkobrudzaca się, ale nie mogłam się powstrzymać. poszewki na zmianę z pewnością będą kolorowe, ale to zakup na później.

póki co jest kremowo:

haft_3cz_krempop.jpg

sp_haft_krem.jpg

Kota- ja też mam zamiar kupic kremową pościel- prawie taką samą jak ty tylko zamiast motywu misia-jest krówka:-)

Załączniki

• 12.jpg
    12.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Aga, najwyżej później będziemy żałować i prać, jak szalone hehe, no ale powiedz, że piękna taka kremowa jest :-)

dziewczyny, a czy do wózka też kupujecie jakąś specjalną pościel? czy może kombinezoniki + kocyki wystarczą???? bo szczerze to nie mam o tym pojęcia :dry:

Jest po prostu cudna- i u mnie juz mama kreci nosem ze prania bedzie duzo,ale cóż, dołączyłam do mojego poprzedniego postu zdjecie-zakochałam sie normalnie w tej poscieli- najważniejsze ze mojemu M tez sie podoba

Co do pościeli do wózeczka-ja chyba kupie-ale moze niech sie wypowiedzą bardziej doswiadzone dziewczyny

kota ja do wózka nie będę kupowała żadnej pościeli bo będę w razie co używać rożka tyle że rozłożonego, albo kocyka bo tu to za wielkich zim nie ma więc nie ma sensu kupować pościelki =)

aga, kota prześliczne pościele =)

aga gdzie kupowałaś pościel z króweczką ?? Jak możesz daj jakieś namiary =)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry