reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

a to moje zakupy:), dzisiaj dostałąm przesyłkę z ta rozowiotka sukienusia z polarku i dwama slicznymi bluzami a body kupiłam na wyprzedazy w tesco:) IMG_5912.jpgIMG_5908.jpgIMG_5909.jpgIMG_5910.jpg

reklama
dzkei, owszem jest mega milusia, ale ta druga tez tylko mniej puchata:) a co do butkow, to widziłąm ze ten koles ma spory wybor, ja obserwuej 2 pary :):):) z pewnoscia jutro powalczę;p

kurde asko przestan juz kupowac:):):)
bo tylko ochote robisz na wydawanie pieniedzy:):

sliczniutenkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My już mamy całą odzieżową wyprawkę, wczoraj jeszcze niedrapki dokupilismy i kaftaniki no i jeszcze nad spiworkiem myslimy(nad rozmiarem), ale mamy odlozony w sklepie. I co sie okazalo- nie byłam nigdy entuzjastką różowych ubranek dla dziewczynki, sama nigdy nie miałam nic rózowego nawet w dzieciństwie, a jak patrzę na wyprawke to większość rzeczy jest w tym kolorze:-D i pytam samą siebie jak to sie stało?:szok::-)....

tofika to jest odruch!!!! ja mam podobnie obiecałam sobie dokupic kilka rzeczy w różu a reszte dziewczęce ale rozne kolory.. a tu kolop bo albo sa rozowe albo biało rozowe albo z fioletem;p. A tez nie jestem jakas mega entuzjastką rozu, chociaz uwazam ze takie małe dziewczynki sa boskie w tych kolorach:)
żabcia a mi sie pdooba twoj pajacyk z prosiaczkiem słodkiii!!

aaaaaa ja wczoraj znowu zaszalałam wieczorem:( boziu maz mnie zabije, i za kazdym razem obiecuje sobei ze to juz koniec, a potem kupuje, ale chociaz staram sie juz wieksze kupowac;p;p. jakis postep:)

A teraz ja sie pochwalę moimi słodkimi poczatkami:)
SDC14587.jpgSDC14588.jpgSDC14599.jpgSDC14602.jpgSDC14606.jpg

Jeszcze czekam na bujaczek i podgrzewacz Aventu, z allegro:) Dzisiaj jade do kuzynki po łóżeczko oraz karton ciuszków dla malutakiej:) najgorszcze jest to, ze sa to troche wieksze ciuszki niz na noworodka i ja same takie tez ku[puje:p jakos reka mi sama leci do takich musze sie wkoncu wziać w garsc i pokupic malutkie ubranka:)

reklama
Nie wiem czy słyszałyście ale jeśli któraś z Was zamierza używać butelki Tommy Tippe i podgrzewacz z innej firmy, to te butelki do innych podgrzewaczy jak Tomme Tippe nie wejda, bo są dość szerokie (mają inny kształt niż pozostałe butelki). Za to do tego podgrzewacza Tommy Tippie można wsadzić nawet słoiczki i wszystkie inne butelki. Osobiście nie sprawdzałam, ale słyszałam to od położnej w szkole rodzenia.

Do góry