Dziewczyny a mnie udało sie wylicytowac za 137zl leżączek fisherprice z serii las tropikalny jak dojdzie mi z allegro to powiem czy jestem zadowolona, ale mysle ze bedzie ok lezaczek jest nowy ze sklepu wiec wsyztsko powinno chasac
reklama
kota-behemota
Q & H team
27012701; świetne zakupy!!! kombinezonik jest boski
Moja mama wczoraj wróciła od moich sióstr które mieszkają w Szkocji i przywiozła mi ponad 30 szt. różnego rodzaju ciuszków tzn. pajace,body,sukieneczki,półśpiochy połowa z tych rzeczy jest jeszcze z metkami,a kosztowało mnie to 120zł. Kurde,tam mają w niedzielę taką giełdę gdzie można wyczaić fajne rzeczy za bezcen.Jak trochę odsapnę to zrobię fotki tych ciuszków,żeby się trochę pochwalić;-)
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
salsik oj tak na takich giełdach możne się obkupić za tzw. grosze =) U nas w Anglii też są takie giełdy i ostatnie 3 tyg to co niedziela byłam na takiej =) Czekam na foteczki =)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dziewczyny, wkleję tu i na głównym - fajna stronka, polecam:-)
PromoBaby.pl
PromoBaby.pl
inka85
Mamusia Aleksego
ja chcę na taką giełdę!! jak patrzę na wasze kolejne zakupy aż mnie korci, żeby też zacząć ale obiecałam sobie że czekam do połówkowego- czyli jeszcze 9 dni...
kota-behemota
Q & H team
salsik, cudowności, czyste szaleństwo zakupowe :-)
reklama
dagne
Fanka BB :)
Salsik, cudne ciuszki a bujaczek? rewelacja tylko wiadomo- taki sam musi być bo będą córeczki zazdrosne, jakby każda miała inny