reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

żabcia..super zakupy..szczególnie podobaja mi sie skarpetki, ale u nas niestety nie da rady kupić takiego pieciopaka, bo Primarka nie mamy ;( W ogóle te angielskie sieciówki są super, ogólnie dużo maja asortymentu w postaci wielopaków, a to bardzo wygodne i opłacalne :) A napisz mi proszę jesli możesz ile zapłaciłas za te skarpetki, bo jak szukałam podobnych na allegro, to sprzedający sobie życzą nawet po 45 zł za pieciopak, trochę mi sie to wydaje dużo, jak na dzieciece skarpetki.

reklama
żabcia..super zakupy..szczególnie podobaja mi sie skarpetki, ale u nas niestety nie da rady kupić takiego pieciopaka, bo Primarka nie mamy ;( W ogóle te angielskie sieciówki są super, ogólnie dużo maja asortymentu w postaci wielopaków, a to bardzo wygodne i opłacalne :) A napisz mi proszę jesli możesz ile zapłaciłas za te skarpetki, bo jak szukałam podobnych na allegro, to sprzedający sobie życzą nawet po 45 zł za pieciopak, trochę mi sie to wydaje dużo, jak na dzieciece skarpetki.

Za skarpeteczki zapłaciłam 2,50 funta i jest to sześciopak =) No za dużo sobie liczą Ci sprzedający na allegro bo licząc że funt stoi po 4,70 to takie skarpetki na pl wychodzą 11,75 zł a nie 45 =/

fajna ta koszula...
ja mam taka z nacieciami po bokach i nie polecam bo piersi wychodza przez nia;(
i wolalam fajne bluzeczki kopertowe i spodnie od pizamki:)

Super zakupki robicie dziewczynki :)

I wiem ile wam to sprawia radosci, te wszystkie skarpetusie, czapeczki, spioszki i inne maluskie ubranka. Ale cieszcie sie ile wlezie bo przy drugim dziecku kupuje sie bo trzeba ale juz nie ma takiej radosci, takiego szalu. Z Mariczka ubranka ogladalam po setki razy, a teraz kupie i schowam i tyle :) Wiem ze jest.
Ale taka sama radosc sprawiaja mi harce synka w brzuszku :)

Amineczka, cudna pościel :) faktycznie super okazja :)
Żabcia- a ta kierownica- wymiata :) wiem coś o sieciówkach UK, tęsknię czasem, że wróciłam do PL patrząc na te ceny, no ale mąż wojak, to ja musiałam z czegoś rezygnować. Ale mam siostrę i mi na bank kupi skarpetki :)

Kupiłam dzisiaj pierwszą, ale tak naprawdę pierwszą rzecz, dla mojego maluszka! :)
Byłam w rzeszowskim C&A kupić spodnie dla ciężarówek i zerknęłam na dział niemowlęcy. Kupiłam w promocji 2 body za 9 zł (zamiast za 19 zł)! Nie mogłam się oprzeć ani cenie, ani ciuszkom. Na zdjęciu nie wyglądają tak słodko, jak w rzeczywistości (te drugie są w paseczki) :)

DSC000582.jpg

A swoją drogą polecam spodnie od nich. Mieli promocję i zamiast 159 zł zapłaciłam 79 zł, a spodnie są z naprawdę fajnego, lekko elastycznego, umiarkowanie ciemnego jeansu. Co ciekawe, mój rozmiar (38) kosztował właśnie 79 zł, a rozmiary 40 i 44, pochodzące z innej dostawy, kosztowały 49 zł! Uprzedzam jednak, że to długie spodnie, tzn. oceniłabym tę długość na 34, a przeciętnie spodnie szyje się na 30 lub 32. Na szczęście dla mnie 34 są idealne :)

reklama
Do góry