reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Izi85 a jak Patryczek bawił się krzesełkiem? Jeśli uważasz,że drugie dziecko będzie bawiło się nim to zostaw...sama nie wiem...Ja też mam to krzesełko,teraz stoi zakurzone na strychu,ale zapewne wyciągnę jak dziecko będzie już w miarę się interesowac....z drugiej strony karuzelka też się przyda :sorry: Ale na pewno na krótszy czas niż krzesełko :tak:

Własnie Patryczek tak srednio sie nim bawi;/
bo wchodzi na nie nózkami i chce skakac..takze bardzo niebezpieczne dla niego:):):)
Woli skoszek zyrafe bo moze sie wyzyc:)

A oto nasze wczorajsze zakupki =)

Kocyk który kupił przyszły Tatuś i skarpeteczki kupione przeze mnie =)
IMG_1578.jpgIMG_1584.jpgIMG_1585.jpgIMG_1586.jpg

A to nasze dzisiejsze zakupy =)

IMG_1580.jpgIMG_1581.jpg Kolejne śpioszki i bluzeczka do kolekcji łącznie za 70 p =)
IMG_1582.JPGIMG_1583.jpg Grubiutka i milutka czapusia i rękawiczki za 50 p
IMG_1587.jpg Bawełniany kocyk za 20 p =)

I kierownica do wózka za 50 p =)

Załączniki

• IMG_1589.jpg
    IMG_1589.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Żabcia, udane zakupy! :) Te małe buciczki i czapeczki zawsze mnie rozczulają. No i kierownica dla małego kierownika! :))))

Majeczka, a nie lepiej gdyby zamiast guzików były zatrzaski? Jakoś sobie nie wyobrażam tego rozpinania i zapinania...

Mój M się śmiał że po co biorę już kierownicę, a ja stwierdziłam że jak się trafia taka tania bo na PL pieniążki ok 2,50 zł a na allegro takie same stoją po ok 50 zł to czego mam nie wziąć schowam i poczeka na Maluszka =) Oj mam podobnie jak Ty Mła jak widzę te małe buciczki i czapeczki to zawsze aż mnie ściska i nieraz nie dowierzam że ja właśnie takie kupuję i że niedługo będzie taka mała istotka na świecie którą będę w to wszystko ubierać =)

Fakt, nie mogłaś przepuścić takiej okazji :) Jeśli jednak kierownik okaże się kierowniczką (bo przecież różne rzeczy się zdarzają), zawsze będziesz mogła sprzedać gadżet na allegro ;)

A po co sprzedawać będzie mała kierowniczka =) koleżanki córeczka ma 13 mies i ma taką kierownicę i jak się idzie na spacer to nie ma dziecka heh tak grzecznie siedzi i się bawi w wózeczku =) No a u nas wszystko się może zdarzyć ze będzie kierowniczka bo płci nie znamy kupujemy o tak sobie w ciemno hehe =)

reklama
Do góry