reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

majeczko tą 170cm to pewnie mogłabym się obwiązac ze 3 razy w pasie :-D
One raczej nadają się do spania dla mam z poduszką między nogami.
Ta,którą pokazałaś jakaś krótka,nie wiem,nigdy takiej nie miałam.
Ja mam taką,nie wiem ile ma cm...zaraz zmierzę,ale jak na razie używam jej do spania,a później będzie do karmienia :tak:
NURSING PILLOW – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

edit.moja ma 110cm...też nie mała :blink::shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wypowiedzcie się na temat rogali - poduszek do karmienia.
Czy lepsze są takie krótsze Poduszka do karmienia miękka mała ROGAL Ty i My (1758019182) - Aukcje internetowe Allegro czy te które są dluższe - niektóre mają 170cm!:szok::-D
Przy pierwszym dziecku bardzo się omęczyłam z karmieniem trzymajac małego na zwykłej podusi-może tak było by lżej-poza tym chyba taką małą poduszkę można zabrać też do szpitala. Czekam tu na wasze opinie i doświadczenie:tak:Dzięki

Ja tez nad taka mysle...przy Patryku przez to karmilam go na lezaco bo mi bylo najwygodniej,ale teraz moze sie skusze:):)

No mnie kusi ta poduszka do karmienia... :) może ją zakupię, a jak na razie dziś skusiła mnie przecena w sklepie: body z długim rękawkiem 3zł, skarpetki 0-3m 2zł :) Auchan 100% bawełna
Zdjęcie0511.jpg

No mnie kusi ta poduszka do karmienia... :) może ją zakupię, a jak na razie dziś skusiła mnie przecena w sklepie: body z długim rękawkiem 3zł, skarpetki 0-3m 2zł :) Auchan 100% bawełna
Zobacz załącznik 381249

Mam tez takie body dla Patryczka i u mnie sie popsuly zatzraski,bo sa plastikowe i sie troche wyrwaly:(:(:(mialam biale...
ale gatunek superr..

Skarpetki dorwałam ostatnie różowe, niebieskich było więcej ;) co może świadczyć o tym, że dziewczynek więcej się ostatnio rodzi ;p a co do tych zatrzasków, to też zastanawiałam się, czy wytrzymają ciągłe zmiany pampersiaków, ale tkanina wg mnie fajna, miła itd, no i bawełna :) kurcze gdyby mi siostra zdradziłą co naszykowała do paczki, to wiedziałabym co kupić jeszcze, a tak wiem tylko tyle, że kosmetyki, rożek, kocyk i łóżeczko z pościelą...

A ja dzisiaj byłam wraz z moim M na zakupkach i M postanowił kupić Maleństwu kocyk taki sliczny milusi oczywiście w kolorze niebieskim jak większość naszych zbiorów dla Maluszka bo mój K się uparł że kupujemy w kierunku chłopca bo będzie chłopiec ale ja i tak się staram kupując dobierać takie ciuszki żeby i pasowały na dziewczynkę w razie co =) a ja kupiłam sześciopak skarpetusi jutro wrzucę foteczki =)

dagne śliczne skarpetusie i bodziaki =)

Co do huśtawki to ja uważam że za tą cenę co napisałaś jest warto bo stoją o wiele drożej a jest bardzo ładna =)

A co do krzesełka uczydełka to jeżeli bardziej Ci będzie przydatne niż ta karuzela to jeśli masz taką okazję to zamień =)

reklama
Do góry