reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Zastanawiam się co do ochraniacza na szczebelki w łóżeczku czy kupować na całą długość łóżeczka czy wybrać zestaw pościeli z ochraniaczem do połowy łóżeczka. Może któraś z Was mi doradzi który wybrać.

reklama
ja mam na pol lozeczka..
i jest ok...a u Tesciowej Maly ma na calosc,ale jak dla naszego byl nie potrzebny caly bo on nie "wedrowal" po lozeczku:):)

dziewczyny polecam zajrzeć do Tesco.
wczoraj wieczorem byłam na małych zakupach z moim M i zrobiłam pierwsze zakupy dla Aleksego :-)
zupełnie nieplanowane ale cena mnie skusiła. OBNIŻKA 75%
zdjęcia dodam jutra jak będę mieć więcej siły ale już teraz się pochwalę co kupiłam (trochę dziwnej strony zaczęłam wyprawkę ale CENA mnie powaliła)
- śpiworek żółty z motywem żyrafki i małpki cena 22,90zł (zamiast 90zł)
- kocyk polarkowy z motywem misia i do tego grzechotka wymairy 70x120cm cena 11,49zł
- 2x kocyk polarkowy 100x155cm biały cena 8,49zł
- karuzela z pozytywką cena 29,99 zł (zamiast 129,99zł )
- karuzela z pozytywką cena 19,99zł (zamiast 79,99zł)

były jeszcze inne kocyki, detektory płaczu, nocniki i wszystko w extra niskich cenach!! więc nie mogłam sobie odmówić!!

niestety nakręcana, myślałam o takiej na pilota ale wzięłam te 2. w sumie to będę miała je jakby co komu sprezentować, bo moje 2 koleżanki spodziewają się córeczek wcześniej niż ja :-D a jakby co to też będę mogła odsprzedać. opcji jest kilka :)

jak bylam to same resztki:( trzeba szybko jechac do innego jak ktos ma jeszcze wybor..

Anineczka
ale ta cena :/ jak dla mnie troche za wysoka..

reklama
cena zdecydowanie za wysoka, dokładam parę złotych i mam za to już łóżeczko.
a myślę, że ta karuzela to i tak chwilowy kaprys, wolałabym jednak żeby Junior zasypiał sam, bez przyzwyczajania go do melodyjek.
a zawsze pozostaje przecież jakieś małe granie- wieża hifi i płyta CD z odpowiednią muzyczka :-D

a pieniądze wolę wydać na jakąś matę edukacyjną fisher price!

Do góry