reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Kota - to juz prawie wyprawke masz na pierwsze miesiace życia swojego Kubusia:-)ciuszki przesliczne ja tez caly czas czycham na jakąs fajna aukcje ,podgladam i tylko jak narazie obserwuje;-)ja tylko sie przperowadze zaczne kupywac rzeczy dla Alanka ,bo pozniej nie chce tego wszystkiego przewozic z miejsca na miejsce a ze to tylko miesiac do przeprowadzki to wytrzymam.

reklama
wiesz moja mała miała skazę białkową którą dostała w szpitalu od podania NAN wiec tego mleka nie polecam
a musiała pić mlesio sojowe ja akurat używałam
mlesio.jpg

Ja cały czas zastanawiam się nad butelkami, wiem że okaże się dopiero przy karmieniu dzidzi, czy mu się spodoba czy nie, ale coraz bardziej przekonuję się do LOVI. Czytam opinie i już sama nie wiem. Avent czy lovi?

Nastazja ja na próbę kupiłam dwie butelki z tommee tippee. poszłam za namową koleżanki, której córka tolerowała tylko pierś. wypróbowała mnóstwo butelek i mała dopiero tommee tippeem zaakceptowała...

Ja też czytałam i słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat buteleczek tommee tippeem i takie też na początek zakupiłam,ale czy się u nas sprawdzą to się okaże na przełomie listopada/grudnia.;-)

Witam Was, po małej nieobecności :)
Ja dołączam do mam, które zakupiły tomee tipee :) i też słyszałam mnóstwo pochlebnych wypowiedzi na temat tej marki :)
a i muszę się pochwalić, że żeby "przełamać" smutki z mężem kupiliśmy nosidełko/bujaczek i jutro jedziemy po odbiór :)
caprigrey.jpg

reklama
Ja już zakupiłam jedną buteleczkę z aventu. A tak poza tym, to już mam tyle ciuszków i wiele innych rzeczy, że aż śmiać mi się chce, bo szafki się zapełniają, tyle tylko, że kupuję większość na początek po porodzie, a niektóre troszeczkę większe, bo wiadomo, że dzieci szybko rosną.

Do góry