reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

foto 024.jpgfoto 019.jpgfoto 020.jpgfoto 023.jpg

- butelka Avent
-mata z funkcją kojca. Kupiłam ją coś chyba za 20 zł, ponieważ sklep w moim mieście był likwidowany i została już ostatnia, a koszt takiej maty to około 100- 120zł, więc super okazja, a zawsze chciałam mieć coś takiego dla mojej kruszynki:-)
- no i oczywiście ciuszki, jak widać w różnych kolorach, ponieważ dzidzia nie chce pokazać co ma pomiędzy nóżkami

Mam jeszcze różne inne rzeczy, ale nie będę robić aż tyle zdjęć, bo już mi się nie chce;-)

reklama
Dagne, śliczny kolor nosidełka, mój ulubiony :)
27012701- Super ta mata i tyyyyle ubranek już masz, pozazdrościć.

Moja mama dziś kupiła dla maluszka huśtawkę (fajna, taka zabuowana, z oparciem, bokami i przyciskami które wydają dźwięki) :) Była przecena z 50 zł na 7 zł ;) Stwierdziła że za rok już się pohuśta, haha..

Dziewczynki gdzie wy macie takie tanie sklepiki??:)
super mata!!!!!
ja dzis kupilam polspioszki sliniaczek spiochy i bluze:):):)rozowe:)
jak bedzie chlopiec to bedzie chodzil w rozu hehheheh

ja przy Patryku uzywalam na poczatku butelek tommie t bo mialam taki laktator...
pozniej avent do dzis:):)

a lovi ma super kubek 360' Patryk ma i rewelacja!!polecam!!!!

Faktycznie duża przecena z 50 na 7zł, opłacało się :)

A co do ubranek, to lubię kupować takie ciuszki, ale za to moja mama uwielbia, więc nie dziwne, że już tyle wszystkiego mam. Narazie przystopowałam , już naprawdę musi być coś po okazyjnej cenie, żebym kupiła. Ale bądź co bądź dziecięce ubrania są dosyć drogie, wiec warto polować na przeceny:-)

27012701
no ja uwilebiam przeceny hm i te body zapinane na calej dlugosci polecam!!
szczegolnie Mamom ktore beda miec pierwsza dzidzie:):)
bo ja jak mialam zalozyc cos przez glowe to sie balam heheheh

Izi też mamy kubek lovi 360 st. jest rewelacyjny:) mały nie umiał pić z kubka aventu a jak kupiłam ten to odrazu załapał i tak towarzyszy nam juz hho hooo ok. 7-8 miesięcy, z tym że dokupuje regularnie uszczelki i wymieniam, a ze sa taniutkie to nei problem, przynajmniej nie przecieka kubek ( raz nam się za mocno zuzyła uszczelka i ciekło)
polecam sa 3 wielkosci ja odrazu wziełam ten od 12 mies. i nie załuję.
Kota piękne ciuszki ja czekam do soboty łudzac sie nadzieją ze poznam płec i albo w te albo w tamte;p.
Żabko nie jestem pewna czy 2 rożki ci są potrzebna, dzieciaczki w momencie z nich wyrastają, jedyny atut to że mozna potem uzywac jako przykrycie dla bobaska:) lub na nich kłaść. a do srodka zawsze mozesz podłozyc pieluszke zeby nei ulał bobas bezposrednio na rozek:). Ja Kamila trzymałam w rozku moze przez pierwsze 2 tyg. ale było tez mega ciepło.. i nei chciałam żeby się nabawił potowek od przegrzania, nawet moj maz za długo go nie uzywal.. a bał się trzymac dziecko bezposrednio na rękach( za mało sztywny był dla niego).

wstydliwe te Wasze Maluszki że jeszcze płci nie znacie:-) mój Mały już w 14 tc tak wystawił swoje "klejnoty" że sie nie dało niezauważyć, nawet ja nie znając sie za bardzo na USG zauważyłam:-D tylko od 3 miesięcy nie chce buzi pokazać, rączkami zakrywa, a ostatnio nawet nóżkami, taki akrobata z Niego:-D ale przynajmniej wiem że moge szaleć z zakupami na niebiesko:-)

reklama
Do góry