reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Ostatnio któraś z Was chciała załapać się na tą aukcje z Pieluszkami Tetrowymi Kolorowymi (2,40zł/szt),ale nie zdążyła
Pojawiła się nowa mozliwość:-) o to link (ten sam sprzedawca posiada tez białe pieluszki tetrowe za 2,02 gr/szt)
KOLOROWE PIELUCHY PIELUSZKI TETROWE MEGA CENA (1746195354) - Aukcje internetowe Allegro
Pojawiła się nowa mozliwość:-) o to link (ten sam sprzedawca posiada tez białe pieluszki tetrowe za 2,02 gr/szt)
KOLOROWE PIELUCHY PIELUSZKI TETROWE MEGA CENA (1746195354) - Aukcje internetowe Allegro
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Kota śliczne te ciuszki i widać że wcale nie zniszczone fajnie że Ci się udało dokonać takiego dobrego zakupu =)
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
Kota..wszystkie ciuszki naprawdę super! Czasami w tych zestawach ludzie sprzedaja naprawde fajne rzezy, ale często zdarza się też, ze handlują totalnym badziewiem, zniszczone, poplamione, aż wstyd cos takiego wystawiać, wiec trzeba dobrze trafić. Tobie sie udalo, na serio...śliczne rzeczy!
A widze, że jest pajacyk " My first christmast"..liczysz, że juz zdążysz urodzic do świąt co?;-) hehe...żartuje, ja sie na święta nie nastawiam, bo nie wiadomo jak będzie, a Błażeja urodziłam 11 dni po terminie, wiec może byc powtórka z rozrywki Termin mam na 15.12, więc różnie to może być z tymi swiętami Chociaz fajnie by juz było miec gwiazdkowy prezent w domku na Wigilie
A widze, że jest pajacyk " My first christmast"..liczysz, że juz zdążysz urodzic do świąt co?;-) hehe...żartuje, ja sie na święta nie nastawiam, bo nie wiadomo jak będzie, a Błażeja urodziłam 11 dni po terminie, wiec może byc powtórka z rozrywki Termin mam na 15.12, więc różnie to może być z tymi swiętami Chociaz fajnie by juz było miec gwiazdkowy prezent w domku na Wigilie
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kota - super ciuszki!!! Daj namiary na sprzedającego -może ma też zestawiki dla dziewczynek?;-)
niunia1604
Fanka BB :)
kota faktycznie aukcja udana tylko pozazdrościć zawłaszcza tych z uszkami wrrrrr śliczne
Ja chciałam was zapytać, jakie jest najlepsze mleko (oprócz tego od mamy i kaszki? To zależy od firmy, czy raczej upodobań i smaku dziecka ?
Witam!
my uzywamy mleka bebilon pepti bo mlody ma uczulenie na mleko;/
a kaszki u nas sie sprawszily wszystkie tylko bezmlewczne....
w szczegolnosi bardzo lubimy zdrowy brzyszek kaszka na dobranoc z lipa....
reklama
kota-behemota
Q & H team
klariss, nie mialam wyboru ze swiatecznym ciuszkiem, byl w zestawie hehe termin tez mam na 15 grudnia wg ostatniej miesiaczki, a wg usg na 8.12, wiec wszystko sie moze zdarzyc, nie nastawiam sie na konkretny termin, byle maluch siedzial grzecznie w brzuchu do grudnia :-)
a widze, ze sprzedawca nic juz nie ma wystawionego, nie wiem, moze to byla jednorazowa aukcja..
a widze, ze sprzedawca nic juz nie ma wystawionego, nie wiem, moze to byla jednorazowa aukcja..