reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Mamy fotelik. Bartek na razie zadowolony, ale testowaliśmy tylko w domu-jutro wyprawa do miasta. Ta poduszka z przodu nie przeszkadza mu- uderza sobie w nią dłonią, jest ona też regulowana- można lekko odsunąć. Jestem zadowolona z wyglądu fotelika. Mam fotki, ale wrzucę jutro , bo coś mi komp karty nie widzi...
Podejrzewam , że w aucie i tak Bartek będzie się darł, bo ciężko mu usiedzieć długo w jednym miejscu, niezależnie od fotelika:zawstydzona/y:

reklama
tyle zachwalałyście te suche baseny z piłeczkami że i ja się pokusiłam.. w sumie przez przypadek, bo na basen z dużą ilością kulek nei mam miejsca i..... cierpliwosci do ich zbierania;p a dziś szukajac czegos dla małej na roczek/swięta znalazłam takiego dinusia:)
K's kids Jestem Szefem dinozaur +60 piłeczek !!! (2832633188) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest boski nie dosc ze mają dzieciaki basen po rozpięciu to jest cudna kolorowa duza maskotka, ma fajne elementy szeleszczące itp itd załujze ze nie znalazłam wczesniej, Kamil uwielbia się z małą chowac pod kocami, w dziurach roznych itp a to jest super miejsce:) do roznego rodzaju zabaw:) podobał mi się różowy;p haha ale koniec końcem jedzie do nas wersja niebieska:)

Dziś wypróbujemy w aucie...;)

fotel.JPG

Milva, ale słodziak, masakra jaki on jets rozkoszny!!! :)

ja kupiłam Kubie do spania termofor z wypełnieniem z pestek wiśni, mamy w nocy chłodno w domu, jakieś 17-18 st, a on się zawsze wykopuje, odkrywa i później się kręci, mam nadzieję, że mały prywatny ocieplacz się sprawdzi, po podgrzaniu wkładu pięknie pachnie ŚWIEŻYM CHLEBEM :)

termofor-boskas-teddies-owieczka_d.jpg

Kota my mamy jezyka wypełnionego siemieniem :-)
Polecam takie termofory także dla starych kości :-)
Moja mama ze swoim wisniowym sie nie rozstaje. Zawsze jak boli kręgosłup/mięśnie to pomaga jej :-)

Milva, dzięki za info. Fajnie, że Bartusiowi się fotelik podoba. Widzę, że on też ma dosyć wysoko rączki, trochę się obawiałam ze to może dziecku przeszkadzać, w juno rączki są niżej. Jutro podjedziemy zrobić jeszcze jedną przymiarkę do pallasa i kinga i podejmiemy ostateczna decyzję pomiędzy tymi dwoma, bo nie zostało nam za wiele czasu przed wyjazdem do mojej mam. Gdybyś miała w międzyczasie jakieś nowe spostrzeżenia co do tego fotela w trakcie jazdy to będe wdzięczna.

reklama
Tofika - mogę powiedzieć jak po dzisiejszej wycieczce- w sumie jestem w szoku , bo Bartek nawet nie zapiszczał w nim !! A w drodze powrotnej usnął !!! Musi mu być więc wygodnie. Jechaliśmy ok 30km w jedną stronę. Fotelik w aucie mocuje się szybko , zapina pasem bez problemów, fotel jest bardzo stabilny. W kombinezonie rzeczywiście może trochę wyglądać , że jest ciasno, ale Bartek nie marudził, potem jechał bez kurtki , więc już zupełnie dobrze. Rączkami sobie wymachiwał, trzymał zabawkę, jadł chrupki-na pewno nie ma utrudnionych ruchów. Nie miałam możliwości testowania innych foteli, wziełam w ciemno -ale jestem zadowolona. Nawet Tz,który ogólnie jest sceptyczny do wszystkiego, powiedział, że fotelik solidny, dobrze wykonany- posprawdzał go pod swoim inżynierskim kątem ;-)i wygodny.
Myślę jednak, że zarówno pallas jak i juno będą ok.

Do góry