reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Kubinek na roczek ode mnie i od M. dostanie wywrotke gigant z przyczepa Wadera. W sumie mielismy nic nie kupowac, bo zabawek ma sporo, no ale...

wywrotka-przyczepa-110cm-wader-65100-zabawki-gigant-auto.jpg

reklama
VIOLA czy to laweta???
Kacper od babci dostał laweta Wadera z dwoma autkami mniejszymi, teraz służy jako schowek na inne autka i traktory jakie dostał, muszę kupić pudło nowe na jego chłopięce zabawki, na aucie u nas Mela jeździ DSC01243.jpg

Ostatnia edycja:
Dorota Kacper dostal troche inny niz Fabianek, u nas wlasnie fajne jest to ze dziciaki moga na nim usiasc:) I teraz Fabian siada, Marika za nim i go trzyma i opdpycha sie od podlogi nozkami:p

Milva, no to super, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu kupimy i Lenka zareaguje podobnie jak Bartuś. Najbardziej jesteśmy za pallasem2 i chyba ten weźmiemy (podobał nam się w kolorze niebieskim). A tak z ciekawości ile dałaś za swój, bo pisałas coś o promocji za kolor i gdzie kupowałaś, może i my byśmy się skusili na identyczny.

reklama
kota auta wadeera to jest świetna inwestycja, Kamil własnie jezdzi z Karolcią na naczepie autka które dostał moj bratanek 10 lat temu;p;p to się nazywa długowieczność i naprawdę jest w stanie bdb:)

a my dziś kupilismy dzieciom w ikei stolik mamut i krzesełka:) Kamis w swoim uwielbianym kolorze zielonym Karolka ma rozowe a stolik niestety tylko niebieski był z tych co chcielismy ale przynajmniej kolorowo jest:) cieszę się bo dzieciaki razem będą mogły jesc i bawic przy nim. Choc moja mama juz nie jest taka zachwycona... stolik zajal miejsce w rogu salonu;p;p
nie chciałam kupowac kolejnych zabawek, autek bo duzo dostajemy po dzieciach mojego rodzenstwa a ze mlody dostal kase od chrzestnego na mikolaja to kupilismy przyszlosciowy prezent:) mlody zachwycony! Karola moment przespała(sen nocny już)

no i czekamy na dinusia bossa naszą maskotko-sucho basenową- kolorową wypasioną zabawkę:)

Do góry