reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

anetaw - mamy tą samą kurteczkę :-) na żywo jest jeszcze cudniejsza.

No i dodam, ze klub kingplusowców powiększył się o kolejna członkinię ;-) Braliśmy jeszcze pod uwagę chicco x pace, ale jednak niemiecka technologia zwyciężyła. W końcu nie ma ryków przy jeździe samochodem, młoda zadowolona, że hej, zobaczymy jak się sprawdzi na jakieś dłuższej trasie...

reklama
Karenka, ja w ostatniej ciązy nie byłam przesądna, ..pierwsze ubranko mój m. kupił kiedy byłam chyba w trzecim mcu i było to body dla chłopca:-)...Lena z pokorą je "nosiła"...

KARENKA ja w ciąży kupowałam mnóstwo ciuchów dla dziecka. W drugiej ciąży może trochę mniej ale to ze względu, że część rzeczy dla dzidzi już było po pierwszym.

INKA śliczny ten kombinezon.

ANETA kurteczka przeurocza.

A ja zaczęłam kupować ciuszki chyba w czwartym miesiącu... wiem ze lózeczko kupilam w sierpniu a wózek juz we wrzesniu byl w domu:) Chyba nie chcialabym kompletowac wyprawki z wielkim brzuchem w 8 czy 9 mies. No a po porodzie takich rzeczy szukac to chyba sobie nie wyobrazam:)

IMG_2439.jpgIMG_2441.jpgIMG_2438.jpgIMG_2442.jpgNasze odzienia na zimę :biggrin2: kurteczki,czapki i bluzeczki dziewczynki dostały od mojej siostry i mamy które mieszkają w Szkocji.Mamy tych podarunków więcej,ale baterie mi
wysiadły w aparacie i nie zdążyłam cyknąć fotek. Kombinezon wylicytowałam za 30zł.na allegro:tak:2670629921.jpg A ten kombinezon też z allegro,ale już za 60 dych,ale bardzo,bardzo mi się podoba-najlepsze jest to,że chyba założymy go dopiero za rok bo jest sporo za duży na moje Niuńki.Jeszcze tylko muszę dziewczynka jakieś kozaczki kupić i będą gotowe na starcie z mroźną zimą.

Ostatnia edycja:
Ale świetne dary i zakupy! Dziewczynki będą chodzić ubrane jak prawdziwe księżniczki :) Uwielbiam te bluzeczki - proste, praktyczne, a jednocześnie słodkie :)

reklama
Do góry