reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Tofika trzymam kciuki, żeby się udało-daj znać :)

Oby się udało :) Ja kiedyś piszę kobiecie po zakończonej aukcji, że jestem zainteresowana zakupem i jak jeszcze ma to niech poda konto itd. , a ona że chyba za drogo wystawiła i nie dość, że mi opuściła to jeszcze przesyłka za darmo i normalnie, aż mi głupio było ;P Podkreślam, że nie prosiłam o zniżkę ;P Chyba nigdy nie spotka mnie nic tak miłego jeśli chodzi o zakupy na allegro ;)

reklama
venus, udałomi sie kupic te spodnie. Poza tym,może to ta sama babka, co tobie sprzedawała, bo nie prosiłam, a opusciła mi cenę:-)...może czyta nasze forum....:-) albo to jedna z naszych grudniówek. Podejrzane...:-);-)No i dzieki za radę...

A ja kupilam dzis w lidlu Alankowi polarowy dresik na rozmiar 86/92. Na razie troche za duzy, ale mysle ze kolo grudnia bedzie jak znalazł :) I kupilam jeszcze ochroniacze na narozniki. Inne zabezpieczenia tez są po 8 zl jakby ktos potrzebowal:)

A od przyszlego tyg w lidlu będą kombinezony. Spodnie po 45zl i kurtki - 55 zl zimowe do kupienia osobno, od rozmiaru 86.

Sosnowiczanka te kombinezony z Lidla są już w niemieckim Lidlu i moja mama dzis ma go kupić. Dam wieczorem znać czy warto :-) tyle ze u nich to niby są takie na narty. nie są zbyt mocno ocieplane, jedynie na takim jakby polarze.
Na zimę zamówiła Młodemu kombinezon w Tschibo rozm 74/80 bo 86/92 był mega duży!

właśnie dzwoniła mama- zakupy zrobione :-)
lupilu-kleinkinder-jungen-skihose.jpglupilu-kleinkinder-jungen-skijacke--4.jpg

Ostatnia edycja:
Mnie tata kiedys w Niemczech kupił wlasnie taki kombinezon, a przynajmniej bardzo podobny i powiem, że nie dośc że używam go którys rok z kolei na deske to nie przemaka i świetnie trzyma ciepło! Także oby to było to samo!!:tak:

reklama
Do góry