reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Dziewczyny wrzucam ciuszki dzis zakupione troszke wydalismy:/ Dzis do mnie doszlo jakie te ciuszki drogie:szok:(Ogólnie teraz mielismy ciuszki po mojej siostry synku)
Body 5 par kupione w smyku za 49.99:) body.jpg

Czapy typowo zimówki cieplutkie jak wiadac Alankowi pasuja;)2szt kupione w C&A cena ahhhh za 2 szt 60zł. czp2.jpgczp3.jpg synek po obiadku wiec troszke przybrudzony:)

Czapa kupiona w smyku 29.99 czpa1.jpg

Kurtka kupiona w Factory ocieplana typowo zimówka i jeszcze ma "ala rekawiczki" ostatni rozmiar był:) akurat młodego cena poprzednia 169zł cena za która kupilam 69zł:) Reebok
kurtka.jpgkurtka2.jpg

I pierwsze butki Alanka na jesien:) cena 69zładid.jpg

Phelania rzeczy boskie. Niestety płaci się za nie jak za ubrania dla dorosłego, choć materiału mniej... Głupie to!
Sosnowiczanka mamy 2 bezrękawniki, 2 płaszczyki, kombinezon 1 częściowy i 5 kurtek na jesień zimę no i trochę wiosny...-dogania mnie z tymi ubraniami

Phelania zakupy super! :) Wszystko strasznie mi sie podoba:))

Netka zacząłam miec kompleksy :baffled:Alan ma tylko jedną kurtkę wczesno-jesienną, tylko jedną na pozniejszą jesien i jeden cieply bezrękawnik. Wlasnie stwierdzilam ze to stanowczo za mało!

Sosnowiczanka gdybym miała jej sama kupić, to by pewnie miała mniej...choć nie wiem ale kurde w rodzinie każdy szaleje za nią, a ona taka cyganka i do każdego pójdzie, się powtula a potem jej prezenty sprawiają. U rodziców P to 1 wnuczka. Moi mają już wnuka ale on mieszka za granicą od kilku lat i teraz wszystko na Ninę przelewają...poza tym moje siostry i brat kupują jej co im w ręce wpadnie. (jaka dla mnie to oszczędność) heheh

Phelania -kurtka cudeńko , a w tej szarej czapie Alanek wygląda cudnie!!!
Uwielbiam czapki z bąblami! Bąbel to podstawa.. :tak:

CO do kurtek- mam dwie jesienne, choć jedna mam nadzieję będzie dobra jeszcze wiosną.. No i zimowy kombinezon 2 częściowy i jeden jednoczęściowy.

net-ka kurtka świetna!
phelania zakupy super cena za kurtke rewelka a butki.. hm.. chce takie tylko wersja for girl:)
ja na zime dla dzieci mam po jednym kombinezonie dwu czesciowym, oprocz tego wczoraj na allegro kupiłam dzieciom ocieplane kurteczki na jesien no i mają sporo polarków oraz cieńsze kurteczki na teraz więc oblecimy:) a w razie w będę kupowała na bieżąco. Po doświadczeniach z Kamilem nie przeginam już z takimi ubiorami. Aaaa jeszcze po Kaminiu mam kurteczkę granatową więc w razie czego tez bedzie pasowac na mała:) a on miał 8-10 mies. jak w niej chodził będzie git.

reklama
Phelania, no to na fajną promocję w smyku trafiłas , moja mama do mnie dzwoniła dziś że kupiła w smyku internetowym trójpak body za 39zł, ale twój pieciopak bardziej się opłaca.Zakupy extra, a na Alanku czapki wyglądają świetnie.
A my kupilismy dzis takie ciuszki, lenn.jpgz tym że którys z tych szarych swetrów bedzie do zwrotu i którys rozpinany sweterek rózowy lub brzoskwiniowy, tez oddamy, bo sa b. podobne, tylko cena inna...

po edycji: teraz widze że to zddjęcie takie małe wyszło:-D...przepraszam...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry