reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Ja po moim braciszku przechowywałam ciuszki w piwnicy. Kiedyś zdawały mi sie ładne, nie zniszczone. Przeleżały 19 lat :-D ale jak przyszło co do czego to na tle tych co podostawałam Cartersów i innych BabyGapów marnie wyglądały. Poszły do kontenera PCK. Tym bardziej że mój bejbiś okazał sie dziewczynką.

Tesciowa mi ze swojej piwnicy naznosiła zabawki po swoich dzieciach. Lalki poprała, sukieneczki, włosy rozczesała i dumna wręczyła mi te komunistyczne paskudztwa. Najgorzej że Oli przypadł do gustu jeden taki paskudny miś i ciągała sie z nim do samochodu. Miś bardzo podobny do Teddiego Jasia Fasoli :-D

reklama
A oto nasze dzisiejsze zakupy :-)
\ 2012-09-29 17.36.58.jpg2012-09-29 17.37.18.jpgW końcu kupiliśmy buciczki z twardszą podeszwą :-)
2012-09-29 17.38.03.jpg Bluza którą jak Maciuś zobaczył zlapał w rączki i tulił do siebie :-)
2012-09-29 17.39.53.jpg No i moje ulubione wywijane skarpeteczki :-)

Żabcia, u nas mała ma bluzę z pandą z przodu i reaguje na nią bardzo żywiołowo, ale nie jest to chyba uwielbienie, bo panda zawsze kończy na podłodze ;)

A ja się pochwalę! Takie ładne kurtki kupujecie, że jak sobie wyobraziłam moją mała na wszystkich świętych w tym swoim średnio-wyjściowym zimowym kostiumie, to mi się smutno zrobiło. No i wylicytowałam jej właśnie cukierkowe cudo :D

q.jpg

Żabcia szalejesz!!! Buty normalnie jak na podryw, na dziewczynki ;) Maciuś będzie zarywać ;) No i bluza- kiedyś też miałam takiego misia ;D
Mła czy ja tam widzę Kozaczki z tyłu ;P:D?Kurteczka świetna, mój kolor, bo ja też cukierkowa jestem ;)

Netka, tak, kozaczki gratis, ale nie nastawiam się na nie, bo chodziło mi głównie o kurtkę. No a le przekonam się przy okazji, czy rozmiar 22 to nasz rozmiar :)
Potwierdzam, jesteś cukierkowa :D

reklama
Do góry