reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Żabcia świetna bluza :-) No i buciki tez superowe
Mła cukierokowa ta kurtałka, potwierdzam ;-) Emi będzie w niej wyglądać uroczo

Mła cukierokowa ta kurtałka, potwierdzam ;-) Emi będzie w niej wyglądać uroczo

dorotar110
Fanka BB :)
Ale cuda kupujecia dla tych Waszych maluszków, wszystkie ciuszki piękne ale butki Maciusiowe wymiatają.
Ja tak się zbieram by przynieść Kacperka kombinezon i butki i zrobić fotke dla Was ale ciągle czasu brak.
Ja tak się zbieram by przynieść Kacperka kombinezon i butki i zrobić fotke dla Was ale ciągle czasu brak.
A ja chciałam sie pochwalić,że zakup fotelików mamy sfinalizowany i nawet mamy je już w domu uffff... bo to była ciężka przeprawa z wyborem odpowiednich. W końcu zdecydowaliśmy się na taki mało znany model;-) na GRUDNIOWYM forum:-) ROMER KING PLUS model,a raczej kolor BILLY.Koszty 698 zł.oczywiście razy 2. Koszty wysyłki wynegocjowałam gratisowe przy zakupie 2szt. Kupiliśmy w sklepie G-7.
Salsik, witaj w gronie King Plusów
Fotelik robi zadziwiającą furorę, ale sądzę że na nią zasługuje
A Tobie Kochana współczuję, że wszystko musisz mnożyć razy 2. Na szczęście dostajesz też razy 2, a tego akurat zazdroszczę bardzo
Przyjemnego wożenia się dla Księżniczek! 
Rojku, witamy też Anielcię! Jaki macie kolor?
Rojku, witamy też Anielcię! Jaki macie kolor?
My tez juz jesteśmy w 100% zdecydowani na ten fotelik, nie wiemy który kolor jeszcze, trzeba będzie we weekend usiąść..., a najlepsze jest że prawie nic nie wiemy z m. o tym foteliku. Powiedziałam m. tylko - "słuchaj wszyscy z bb kupuja ten fotelik musi cos w nim być" i on na to przystał
Cos tam próbował sprawdzac , ale nie było czasu sie wgłebiać.

reklama