reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Oto nasze rzeczy na zimę :) Kombinezon co prawda jest w kolorze "ale śliczny chłopczyk" ale to nic, kolory to mogłam sobie za 200zł wybierać, a za 30 może być niebieski ;-)
IMAG0470.jpgIMAG0473.jpgIMAG0471.jpgIMAG0472.jpg

a takie buty na zimę
Katalog: Dzieci / Action Boy / 291449

wczoraj Emilka się naprzymierzała i musimy kupić rozm.22 :szok:

reklama
Nikuss, ja mam ten sam problem, nie jestem w stanie zmierzyć Kubie normalnych butów, nigdy mu takich nie zakładałam, bo on jeszcze nie staje i sam, więc nie było potrzeby. Póki co na spacery ubieram mu te miękkie Emuski albo takie góralskie butki mięciutkie, kupione u bacy na straganie w Wiśle, niech się przyzwyczaja, że coś na tych stopach będzie.

Freiya dla mnie się podoba ten kombinezon i to, że jest niebieski to nie znaczy, że chłopięcy. Moja Nina jednoczęściowy też ma niebieski. I jest jej w nim super ładnie. Buciki super ;) Będą pasować i do kombinezonu i kurteczki.

Ja wczoraj widziałam w h&M buciki ocieplane- wyglądały jak kapcie na rzep takie za kostkę, no pierwszy raz Adas nie wyrywał się przy ubieraniu, byłam załamana że nie było jego rozmiaru. W przyszłym tygodniu jadę do innego H&M może będą.

W Tesco są rękawiczki na jeden palec - fajne, niezbyt grube. Pakowane po 2 pary (mniejsze i większe) - białe i różowe dla dziewczynek oraz zielone i granatowe dla chłopców. Cena 12zł wydaje mi się całkiem spoko :)

Kota-my też mamy problem z przymierzaniem butów-Ola dopiero teraz staje na nogi-ale najchetniej kleczy przy kanapie wiec nóżki jeszcze nie maja siły i byłam w Deichmanie,Bartku i CCC-naprzymierzalismy sie butów i nic nie przypasowało-jakis dramat, postanowiłam jak Ty na zime kupic jakies buty w stylu Emu-bo mala na pewno w listopadzie i grudniu chodzic nie bedzie a jak juz bedzie to rozejrze sie za innymi

Nastazja-wiem o których butach mówisz-ja własnie małej na teraz je kupiłam-są miekkie,rzep szeroki, ciepłe w środku i kosztowały niedużo-juz je nosimy a ze mamy rozmiar 19-to dla nas były rozmiary i kupiłam te ciemnoszare

aga - dokładnie ja chciałam jechać dziś ale niestety choroba nas dopadła- my potrzebujemy rozmiar 22, no a niestety tam gdzie byliśmy ostatnio były wszystkie oprócz tego nr. 21 za małe a 23 spadały :-( Ale może jeszcze je dostanę.

reklama
Ja wczoraj widziałam w h&M buciki ocieplane- wyglądały jak kapcie na rzep takie za kostkę, no pierwszy raz Adas nie wyrywał się przy ubieraniu, byłam załamana że nie było jego rozmiaru. W przyszłym tygodniu jadę do innego H&M może będą.

U nas też sa te buciki :tak: , na wyspach to hit nawet wśród dorosłych już od kilku sezonów ;-) Niestety, ten sam problem mam, bo rozmiar 1 jest za mały, a rozmiar 2-3 zdecydowanie za duży :dry: Dodatkowo Gabi chyba ma wysokie odbicie, bo nie da rady przymierzyć Jej bucików tak, żeby było w porządku!! :-(

Ale kupiłyśmy dla Młodej czapkę wiązaną i rękawisie z jednym palcem, również w H&M. Wstawię zdjęcie, jak moja modelka wstanie ;-)

Do góry