reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

haha Weronika, tak się składa że ja nieświadomie też zaopatrzyłam moje dziecię pierwsze w wyprawkę z żyrafką, a potem dostał kilka zabawek roznego typu ale oczywiscie.. wszystkie żyrafy :) hehe ale dalej je lubi więc nie jest zle.

Co do wypełniani to oczywiscie masz rację, ja bede szukała poprostu tej mniejszej i tyle:)
a jesli chodzi .. o pasowanie recznika do lozeczka hehe przyznam nie obraz się ale trochę mnie rozbawiłaś:) przypomniałam sobei jak tez tak robiłam przed młodym wszystko juz teraz i takie jak chce... a teraz wiem ze polowa była zbędna albo wcale nei taka funkcjonalna lub fajna jak się wydawało, stad moje zastrzezenia co do materiału i chłonności. Hihi no i z tym pasowaniem do łózeczka to fajny motyw:D przeciez on nie bedzie lezał w łózeczku, tylko służył do wycierania:) a poszukaj jakichs bawełnianych z zyrafkami tez sa:)

reklama
To Wy macie z żyrafami a mi się od jakiegoś czasu uwaliło coś z krowami normalnie wszystko w krowy tzn. piżama, szlafrok, skarpetki kapcie obrazek na ścianie breloczek do kluczy i dla Maluszka mam już kocyk z krówką szukałam też pościeli ale nie mogę znaleźć ale nie poddam się będę szukać dalej, za to upatrzyłam zabójczego pajacyka z kapturkiem jest w łatki i ma uczy czyli będzie mała krówka =P każdy ma swoje jakieś tam hehe =)

A za mną ostatnio sówki chodzą :p
każda ma jakiegoś fioła :)

A jeśli chodzi o to pasowanie wszystkiego do wszystkiego, to ja też tak mam, ale zawsze tak miała, może mi się odmieni po Anieli :)

Bajeczka świetne są te sklepy! Dziękuję bardzo!!! :laugh2: Jak widzę komplet łóżeczko z szufladą + materac + 13 częściowy komplet pościeli za 205Ł to aż mi się buzia cieszy - nie to co mothercare, tam takie ceny że porażka! :dry: :sorry:

A oto moje dzisiejsze zakupy dla Maluszka :-)

IMG_1502.jpg Mięciusi pajacyk z czapusią na 3,4 kg =)
IMG_1504.jpg Zestaw buteleczek za 10 funtów w tesco =)

Jestem mega szczęśliwa że te buteleczki były jeszcze że Sergi mi powiedziała że taka promocja jest =)

A i jeszcze mam pytanie a raczej bardziej potrzebuję rady co do materacyka do łóżeczka który jest lepszy ?

1. Pojedynczy kokos
2. Podwójny kokos
3. Piankowy
4. Lateksowy

Bo tak właśnie siedziałam i się zastanawiałam i nie mam zielonego pojęcia który będzie najodpowiedniejszy dla Maleństwa :-)

Ostatnia edycja:
Kota śliczne te pieluszki tylko niestety się spóźniłam bo aukcja już zakończona :/
Ja wczoraj patrzyłam w sklepie na kolorowe pieluszki i tu za 1 muszę dać w funtach 1,50, więc chyba bardziej mi się będzie opłacać kupić jak znajdę jakąś ciekawą aukcje na allegro (tak jak Ty) niż tu bo i tak będę w październiku w PL i będę kupować wózek itd. i podawać paczkę do Anglii.
Muszę teraz zacząć poszukiwania bawełnianego kocyka z dziurkami (bo znalazłam w necie że jest potrzebny do wyprawki).

reklama
pozwólcie, że pochwale sie zakupami dla mojego synka, może po ostatnich ekscesach szpitalnych za wcześniej na zakupy, ale te juz zostały dokonane wczesniej, więc bedą z nadzieja czekać na swojego właściciela :)
Zobacz załącznik 376933Zobacz załącznik 376936Zobacz załącznik 376937Zobacz załącznik 376938Zobacz załącznik 376939Zobacz załącznik 376940Zobacz załącznik 376941
W[FONT=&quot] wiekszości rzeczy mam po Błażeju, ale własnie takie zimowe rzeczy muszę dokupić, więc mam juz kombinezon roz.68, czapeczka i rekawiczki, kilka ciepłych welurowych pajacyków i ocieplane trampki.
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Do góry