reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
P270711_10.15[01].jpgP270711_10.16.jpg kobietki ja dopadłam spodenki dla Aleksa i bodziaki bardzo mi się podobały i to pierwszy zakup z moim M
aa tło to kocyk polarowy w żabki i też go kupiliśmy bo sie w nim zakochałam :)

tylko fotki ciemne bo robione przez telefon :-(
pencil.png

Chciałam się Was poradzić. Planuję zakupić kocyk dla dzidzi i chciałabym kupić taki z rodzaju takich super ciepłych i gładkich. Na allegro są różne ceny np.
*BELPLA* 110x140 KOCYK KOCYKI 5kolorow 2 wzory 517 (1730898824) - Aukcje internetowe Allegro to droższy i większy, widziałam go na żywo i jest taki super ciepły i mięciutki, ale trochę drogi
albo taki GRUUUBY __ KOCYK __TŁOCZONY pluszowy __ koc Bobas (1736804712) - Aukcje internetowe Allegro mnijeszy, ale tańszy.

Już sama nie wiem :-(

niunia ja właśnie jak kupowałam rożek to zastanawiałam się też nad 38 bo bardzo mi się podobał ale ostatecznie wybrałam 34 bo będzie pasował do zielonego wózka, ale i tak zamierzam jeszcze dokupić ten 38 tylko to bliżej października =)

reklama
Do góry